CiachoPolska Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy jak kupię Fife street na PSS to będę miał Online passa czy będę musiał dokupić ? "Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz" Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 NIechce cię wprowadzać w błąd ale prawdopodobnie kupując na PSS kupujesz pełną wersję czyli wraz z online Pasem ale mogę się co do tego mylić. Poczekaj na wypowiedzi innych a w szczególności powinien wiedzieć Moderator działu konsol tripipi. @down Miałem tak samo jak pobierałem BF3 od rzazu z online passem. Pewności nigdy za wiele. Odnośnik do komentarza
CiachoPolska Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bo np. Jak pobieralem z PS plus NFS to odrazu mi pobierał online passa ale poczekam na wypowiedz tripipiego . "Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz" Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zacznijmy od tego, że EA wycofało Online Pass'y ze wszystkich swoich gier. Więc nawet jeśli jest on wymagany, to jest do pobrania za darmo ze sklepu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.