Skocz do zawartości

Sterowniki do karty graficznej ati radeon 4800

xur255

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż usunąłem stare sterowniki mojej karty graficznej poniewaz sie w max psuly i bylo duzo problemow, teraz przystapilem do poszukiwania nowych:) czy bylby ktos w stanie napisac mi skad moge pobrac sterowniki do tej karty ? :) Bylbym bardzo wdzieczny i ucieszony jakby wyslal mi ktos gotowy link do pobrania, nie strony typu amd.com itp :) dodam ze uzywam systemu operacyjnego windows 7 64bit

Pobierz stąd:

http://forum.mywindows8.pl/temat-Catalyst%E2%84%A2-Modded-for-Radeon%E2%84%A2-HD4-3-2000-Mobility-Ready-for-Windows%C2%9F-8-7-Vista

12.10 Legacy, tam masz instrukcje jak to poprawnie zainstalować wraz z linkiem do programu czyszczącego kompa ze starych sterowników

Te nowsze mają słabszą wydajność. Modowane 12.10 najlepsze do HD48xx

nie każdy radeon z tej serii jest mobilny bo do takiego dałeś linka !

najlepiej niech zacznie od sterownika AMD pod swój system jak nie działa to dopiero od sterownika dedykowanego producenta karty graficznej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Pieprzycie durnoty. Pobierz stąd:

http://forum.mywindows8.pl/temat-Catalyst%E2%84%A2-Modded-for-Radeon%E2%84%A2-HD4-3-2000-Mobility-Ready-for-Windows%C2%9F-8-7-Vista

12.10 Legacy, tam masz instrukcje jak to poprawnie zainstalować wraz z linkiem do programu czyszczącego kompa ze starych sterowników

Te nowsze mają słabszą wydajność. Modowane 12.10 najlepsze do HD48xx

Mowiac 12.10 Legacy masz na mysli "IceMOD™ Catalyst™ 12.10 Legacy OC 780/900" czy "IceMOD™ Catalyst™ 12.10 Legacy" ?

Przeczyść ccleanerem o ile masz zainstalowanego, jak się nie usunie to może tak zostać nawet.

Wszystko zajebiscie dziala, wielkie thx, ale nadal przesladuje mnie gdzies po 10min gry lagg, oraz komunikat "Sterownik ekranu AMD driver przestal dzialac, ale odzyskal sprawnosc" co robic by sie tak nie dzialo?

Zwiększałeś taktowania, przestawiałeś coś w jakimś programie ?

Piszesz że błąd występuje NADAL co wskazuje na ingerencję innych programów do overclockingu lub uszkodzenia karty

Wylaczylem jakies przyspieszenie czy cos i jak na razie jest ok, to moglobyc od teg;o?

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale jak jest ok to pewnie od tego.

Chodzilo mi o przyspieszona konwersje wideo, wylaczylem to aczkolwiek znow ale po dluzszym czasie, okolo 30 min wystapil ten sam komunikat, jakies pomysly co robic? zauwazylem ze bardzo wysoka temperatura ;ooo a predkosc wiatraka na 20% byla ustawiona przerzucilem na 100%

• 1 rok później...

Mam problem bo kupilem NFS Rivals i nie moge włączyc gry z powodu starowników więc postępowalem zgodnie z instrukcjami i usunołem sterowniki gralem w minecraft. Pobrałem sterowniki ale nie instalują mi sie i gdy włączam minecrafta to ładuje sie znika i pojawia sie tak jakbym go dopiero włączył. Moja karta to ATI Radeon 4800 Series System Windows 7 64x Home Premium. A na koniec nie dziala ani NFS Rivals ani Minecraft,

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Sterowniki do karty graficznej ati radeon 4800   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...