xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Otóż usunąłem stare sterowniki mojej karty graficznej poniewaz sie w max psuly i bylo duzo problemow, teraz przystapilem do poszukiwania nowych:) czy bylby ktos w stanie napisac mi skad moge pobrac sterowniki do tej karty ? Bylbym bardzo wdzieczny i ucieszony jakby wyslal mi ktos gotowy link do pobrania, nie strony typu amd.com itp dodam ze uzywam systemu operacyjnego windows 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Strona amd to najlepsza strona do szukania sterowników do kart amd. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 strona producenta karty pozostaje, sam sobie poszukaj skoro nie interesuje cie sterownik AMD If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 strona producenta karty pozostaje, sam sobie poszukaj skoro nie interesuje cie sterownik AMD chcialbym sciagnac z tej strony ale nw co ludzie pisza ze tu sa dobre http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx ale nie mam pojecia ktore to sa sterowniki jestem zielony w te sprawy;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pobierz stąd: http://forum.mywindows8.pl/temat-Catalyst%E2%84%A2-Modded-for-Radeon%E2%84%A2-HD4-3-2000-Mobility-Ready-for-Windows%C2%9F-8-7-Vista 12.10 Legacy, tam masz instrukcje jak to poprawnie zainstalować wraz z linkiem do programu czyszczącego kompa ze starych sterowników Te nowsze mają słabszą wydajność. Modowane 12.10 najlepsze do HD48xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie każdy radeon z tej serii jest mobilny bo do takiego dałeś linka ! najlepiej niech zacznie od sterownika AMD pod swój system jak nie działa to dopiero od sterownika dedykowanego producenta karty graficznej If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @UP to nie jest tylko do mobilnych kart. Sam mam HD4870 w PC i jadę na tych sterach. Wzrost wydajności od kilku do kilkudziesięciu procent, w zależności od gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pieprzycie durnoty. Pobierz stąd: http://forum.mywindows8.pl/temat-Catalyst%E2%84%A2-Modded-for-Radeon%E2%84%A2-HD4-3-2000-Mobility-Ready-for-Windows%C2%9F-8-7-Vista 12.10 Legacy, tam masz instrukcje jak to poprawnie zainstalować wraz z linkiem do programu czyszczącego kompa ze starych sterowników Te nowsze mają słabszą wydajność. Modowane 12.10 najlepsze do HD48xx Mowiac 12.10 Legacy masz na mysli "IceMOD™ Catalyst™ 12.10 Legacy OC 780/900" czy "IceMOD™ Catalyst™ 12.10 Legacy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://dl.dropbox.com/u/108606896/IceMOD%E2%84%A2%2012.10%20Legacy%20Graphic%20Driver.exe konkretniej te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://dl.dropbox.com/u/108606896/IceMOD%E2%84%A2%2012.10%20Legacy%20Graphic%20Driver.exe konkretniej te Okej, a co do usuwania tamtych sterownikow to usunalem je programem Driver Fusion aczkolwiek zostaly tam jakies klucze rejestracyjne tylko, ktorych za chiny nie moge usunac, moze to tak zostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przeczyść ccleanerem o ile masz zainstalowanego, jak się nie usunie to może tak zostać nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przeczyść ccleanerem o ile masz zainstalowanego, jak się nie usunie to może tak zostać nawet. Wszystko zajebiscie dziala, wielkie thx, ale nadal przesladuje mnie gdzies po 10min gry lagg, oraz komunikat "Sterownik ekranu AMD driver przestal dzialac, ale odzyskal sprawnosc" co robic by sie tak nie dzialo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podkręcałeś kartę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podkręcałeś kartę ? Tzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zwiększałeś taktowania, przestawiałeś coś w jakimś programie ? Piszesz że błąd występuje NADAL co wskazuje na ingerencję innych programów do overclockingu lub uszkodzenia karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zwiększałeś taktowania, przestawiałeś coś w jakimś programie ? Piszesz że błąd występuje NADAL co wskazuje na ingerencję innych programów do overclockingu lub uszkodzenia karty Wylaczylem jakies przyspieszenie czy cos i jak na razie jest ok, to moglobyc od teg;o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale jak jest ok to pewnie od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xur255 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi, ale jak jest ok to pewnie od tego. Chodzilo mi o przyspieszona konwersje wideo, wylaczylem to aczkolwiek znow ale po dluzszym czasie, okolo 30 min wystapil ten sam komunikat, jakies pomysly co robic? zauwazylem ze bardzo wysoka temperatura ;ooo a predkosc wiatraka na 20% byla ustawiona przerzucilem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsadek28 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mam problem bo kupilem NFS Rivals i nie moge włączyc gry z powodu starowników więc postępowalem zgodnie z instrukcjami i usunołem sterowniki gralem w minecraft. Pobrałem sterowniki ale nie instalują mi sie i gdy włączam minecrafta to ładuje sie znika i pojawia sie tak jakbym go dopiero włączył. Moja karta to ATI Radeon 4800 Series System Windows 7 64x Home Premium. A na koniec nie dziala ani NFS Rivals ani Minecraft, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsadek28 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Pomocy ! Pomocy !Pomocy !Pomocy !Pomocy ! Pomocy ! Pomocy ! Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.