xPatryk2011x Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema, tak jak w tytule szukam jakiegoś skryptu/hacka/botu , który kupuje u handlarze bronią sporą ilość noży na 36 lv [chyba ] , następnie idzie to alechemika [od odłamków energii] oddaje muprzedmioty za te odłamki. Ew mógłby je od razu przerabaić na kryształylecz nie jest to konieczne. Bot ma być niewykrywalny najlepiej. Myślałem o AutoIT lecz w tych klockach nie za bardzo się znam. Do czego tego potrzebuje ? Uciążliwe jest kupowanie całego eq noży latanie do niego klikaniemasy okienek i wymienianie na odłamki. Potrzebuję ich hurtowo do expa/pvp itp. Naprawdę będę wdzięczny za chęć pomocy. Pozdrawiam . MOBO: Asus Pro Gamer z97 CPU: Intel CORE i5-4690K CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2 RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11 GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB HDD: Samsung 1TB PSU: Corsair CX750 TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black) Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S Odnośnik do komentarza
JohnnyCash Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Podpinam się do tematu, tylko mnie by wystarczył aby chociaż oddawał " Samoczynnie " te przedmioty do alchemika ;p Kupić to nie jest problem tylko to oddawanie to jest najgorsze | Nie mam sygnatury bo mi ukradli | Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 "samoczynne" oddawanie możecie za pomocą taskera załatwić. Program nagrywa wasze ruchy i je powtarza. Tyle, że nie działa zminimalizowany ex Odnośnik do komentarza
mix4242 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czego uzyc by metin zaakceptowal virtualne naciskanie myszy/klawiatury? Batch'em czy bardziej zaawansowanym, c# robilem i nie chce. Ale jak przycisk w myszy zaprogramuje aby np dwa razy lewy przycisk dawal to dziala ok, wiec jest to mozliwe tylko jakim sposobem bo pod logitech gaming software trudno sie podpiac, a tu glownie chodzi o lewy, ruch mysza, lewy, enter enter i tak w kolko z dopbnym przelozeniem punkty startowego ktory w logitech nie da sie ustawic a na taskerze tez trudny by sawsze okno i postac w tym samym miejscu Odnośnik do komentarza
robo12 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie ma za co. Nick: Pow3r / pain Odnośnik do komentarza
Code. Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mógłbyś podać jakieś info jak używać tego taskiera? // Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.