WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam ! Mam problem dotyczący mojego tela. Aby odblokować mój telefon należy wprowadzić hasło poprzez narysowania czegoś przy ekranie odblokowywania. Ja narysowałem złe hasło i powtórzyłem ten proces wiele razy co odprowadziło do tego, że telefon kazał mi wprowadzić jakieś hasło i e-mail. Z czego to mogą być do passy ? Gdzie je zdobyć do odblokowania ? Proszę o pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Skoro nie zrobiłeś konta na gmail to nie masz. Resetuj telefon abo serwis If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanrex Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wejdź w recovery menu i zrób full reset. PS. Przy full resecie tracisz wszystkie dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.