Skocz do zawartości

[Pytanie] Losowanie broni za ZP

Assasz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zastanawiam się, jaką broń losować. Może to głupie, ale liczę, że dostanę jakąś dobra doradę od doświadczonego gracza. Poszukuję jakiegoś dobrego karabinu lub smg, dotychczas zastanawiałem się nad KTR 08 Leather, białym Krissem lub Dual Uzi Crimson. Chciałem początkowo M4A1 Patriot, ale niestety nie można tam wylosować kuponu, a to też się przyda. Co do moich broni, to posiadam Berette, M12s, RPK i DSR (wykluczając pistolety i inne). Z góry dzięki za pomoc.

W 20 paczkach nic nie wygrałem, jedynie 3 kupony... czy ja mam takiego pecha? Słyszałem, że niektórzy w 5 paczkach wygrywają, zresztą mój kolega też tak raz wygrał. 20 paczek to dla mnie duże, nie wydaje nie wiadomo ile na gre ;) A wy w ilu paczkach wygrywacie?

To wszystko zależy od szczęścia.

Mi kiedyś się udało 3 kupony w 10 losach za GP zdobyć, a zazwyczaj z tylu paczek leci maksymalnie jeden.

Ja na paczki wydałem już jakiś milion GP, a wylosowałem tylko 3 bronie: QBZ-Camo, AK-Camo, Berette.

A za ZP to z 50 paczek nic nie trafiłem.

A jak ty chcesz kupować coś za ZP to tylko w Halloween, Święta, bo wtedy są 3 bronie w jednej paczce, więc jest większa szansa na trafienie jednej z broni.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Losowanie broni za ZP   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...