knarly Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Od kiedy Riot wprowadził nową stronkę nie działa mi strona z referallami problem w tym kiedy wchodzę w ten dział automatycznie przekierowuję mnie na serwer NA. Gram na serwerze eu/nordic . Czy ktoś wie w czym kłopot ? Bardzo proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jutrojembekon Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakiej przeglądarki używasz obecnie? Na innych przeglądarkach masz to samo? Próbowałeś wejść bezpośrednio w link nie używając odnośnika ze stopki strony? Próbowałeś zmienić region na stronie po wejściu na stronę dot. refferali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vallenrod Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja mam ten sam problem sprawdzałem na chrome na 2 kompie to samo wylogowuje i włącza się strona lola NA "Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A weszliście do reffów 2.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vallenrod Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Już ogarnąłem... zamiast na dole strony to inaczej wchodziłem w refferale i mnie przekierowywało na NA "Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli EUNE to tutaj proszę : http://eune.leagueoflegends.com/rewards/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knarly Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dziękuje wam bardzo za pomoc Mpc Forum to świetna stronka ,można tutaj tak szybko otrzymać odpowiedź jestem pod wrażeniem . Temat uważam za rozwiązany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.