Skocz do zawartości

Pytanie Konto a Retail

wolnywyborca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,jestem tu nowy bo mało jest stron poświęconych o tej grze więc pytam się tutaj a mam takie pytanko bo zaciekawiła mnie ta gra i założyłem konto no i mam standardowe konto z podstawowymi broniami oraz na 7 dni 5 slot mp7 chyba i jeszcze jedno broń ale mój znajomy założył konto 2 lub 3 tygodnie temu i nie grał może raz zagrał i teraz gra ze mną i posiada na swoim koncie 12k dinarów a ja 6 oraz ma retail p90 na mechaniku na medyku medic kit na snajperze mp5 to mało i na żołnierzu flash granaty a ja tego nie mam drugi raz zajestrowałem i to samo a szkoda ,czy to jest normalne czy to z jakiej stronki specjalniej trzeba się rejestrować żeby tak dostać na koncie ,oczywiście te bronie na tydzień również miał .

Ten tut powinien być odpowiedzią na twoje pytanie.

http://www.mpcforum.pl/topic/643085-tut-jak-dostac-retail-100-000-dinarow-na-nowe-konto/

@down

dlaczego jak chcę zobaczyć spoiler i klikam "show" to mi się link nie otwiera?

Nie mam pojęcia, problem leży prawdopodobnie po twojej stronie, ponieważ użytkownik wyżej nie miał problemu z odczytaniem Spoilera.

@xkamazutra

Po jakiego grzyba podajesz to samo...

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pytanie Konto a Retail   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...