iVecti Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak jak w temacie mój nick to Covers chodzi mi o intro do minecraft intro chciałbym żeby było trochę podobne do tego co ma reZiPlayGamesAgain intro link do pobrania w kom Lub przysyłajcie na E-Mail [email protected] DAM SUBA LAJKA I COŚ JESZCZE JAk Chcecie Jak ktoś może to niech dorobi outro Odnośnik do komentarza
Ezio_Auditore Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zapraszam do działu FanArt Odnośnik do komentarza
iVecti Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kto mi zrobi to intro Odnośnik do komentarza
Ezio_Auditore Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poszukaj w dziale FanArt. Są tam doświadczeni graficy komputerowi, tutaj nikt z nich raczej nie zagląda Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 FanArt -> Zlecenia. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.