Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Funds za punkty

Blaczat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie nie znacie jakieś stron typu zapraszaj ludzi przez link i jak juz uzbierasz np 50 dostajesz 20 k Fundsów czy iles

Ale żeby nie było to tak że jak zrobie to to musze jakies SMS wysyłać żeby kod dostać ... Więc piszcie takie gdzie naprawde byłoby za darmo :) Pozdrawiam :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Są takie strony gdzie wbijasz refilnki ale większość to fake ja na jednej tak zrobiłem to jakieś ankiety z telefonem musiałem robić. Jak narazie to chyba nie ma innego spoosbu bo sponsor pay słabo działa. Najlepszym wyjściem jest kupić.

Opublikowano

Są takie strony gdzie wbijasz refilnki ale większość to fake ja na jednej tak zrobiłem to jakieś ankiety z telefonem musiałem robić. Jak narazie to chyba nie ma innego spoosbu bo sponsor pay słabo działa. Najlepszym wyjściem jest kupić.

No tak ale wiesz jestem niepełnoletni i jedynym sposobem jest SMS ale te numery mam zablokowane na telefonie ... A nigdy nic nie wysyłałem ...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

yyy idziesz do mamy, jak masz swoją kase to dobrze i robisz tak:

1) Mamo zrobisz mi przelew za 50 złotych a ja Ci oddam

2) Mama się zgadza

3) Robi przelew

4) Dajesz jej hajs

5) Cieszysz się fundsami

Opublikowano

yyy idziesz do mamy, jak masz swoją kase to dobrze i robisz tak:

1) Mamo zrobisz mi przelew za 50 złotych a ja Ci oddam

2) Mama się zgadza

3) Robi przelew

4) Dajesz jej hajs

5) Cieszysz się fundsami

Tak miałem pomysł żeby załozyć sobie młodzieżowe konto w banku i przelewać na paypala żeby mnie tam nie kontrolowali ale powiedzieli ze konto młodzieżowe od 14 lat a mam 13 rocznikowo 14 a październiku bd miał urodziny . Ale mi się nie chce czekać ;)

A takto nie chce się zgodzić żeby przelała :(

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Tak miałem pomysł żeby załozyć sobie młodzieżowe konto w banku i przelewać na paypala żeby mnie tam nie kontrolowali ale powiedzieli ze konto młodzieżowe od 14 lat a mam 13 rocznikowo 14 a październiku bd miał urodziny . Ale mi się nie chce czekać ;)

A takto nie chce się zgodzić żeby przelała :(

Co ty pieprzysz za głupoty... Bank nie może sobie wymyślać, konto młodzieżowe jest tylko i wyłącznie od 13 roku życia ;). W ing, mbanku i tych innych wszystkich ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zalóz konto w mbanku tam można założyć przez neta i jest od 13 lat ;)

Opublikowano

Co ty pieprzysz za głupoty... Bank nie może sobie wymyślać, konto młodzieżowe jest tylko i wyłącznie od 13 roku życia ;). W ing, mbanku i tych innych wszystkich ;)

Tak ale ja byłem osobiście z mamą w Banku i mi to w żywe oczy powiedzieli !!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

http://www.mbank.pl/indywidualny/konta/konto-osobiste/izzykonto/index.html

izzyKONTO

Pierwszy krok w stronę dorosłości,
już od 13. roku życia

Nosz kurwa, to ja bym ich tam wszystkich zwolnił...

http://wjakimbankukonto.pl/konto-dla-mlodych/

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

To z czym do ludzi, chłopie? Jakiś randomowy bank. Idźcie do mbanku czy gdzieś. Zakładasz konto, robisz paypala.

Ew. możesz zrobić konto my paysafecard- niby od 16 lat, ale pisałem z supportem i mówią, że karą może być ban na IP, ale to tylko po wyrywkowej kontroli poprzez operatora, więc szansa, że cię zbanuja jest większa niż wygranie w lotto,ale mniejsza niz normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...