ArnoldzikBoczek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Od kilku dni jak loguje się na konto to nie łączy mnie z czatem PVP.NET przez co nie mam możliwości porozumiewania się z kolegami na priv i graczami w Lobby.. (wychodzi przez to dużo flejmów w grze bo nie wiem kto gdzie chce iść). Znacie na to sposób? Próbowałem : - resetować komputer - odinstalować i zainstalować LoLa - naprawić LoLa (funkcja jest taka) To nie wina neta bo zawsze działało i nagle nie ma. PS ten przycisk odnowienia połączenia nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Napisz do supportu , innej opcji nie widzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXInvictumXx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 mam to samo a co najdziwniejsze na pc z systemem xp nie może się połączyć ale już na laptopie z windows 7 na tym samym koncie łączy się bez problemu ;( [*] 30.09.2016r. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnoldzikBoczek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 taa napisze do supportu, poczekam kilka dni i otrzymam odpowiedź z automatu, że mam się zapoznać z FAQ bla bla bla.. To pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWeeD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Napisz do supportu , innej opcji nie widzę . skoro nie widzisz innej opcji to nie zasługujesz na kid moda Boczek, spróbuj reinstall lola, albo przed naciśnięciem przycisku PLAY kliknij na zębatkę i 'Repair' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.