NykanusxD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć Kiedy Naładuje mi sie Minecraft Zyczu to Znika lanucher i Gra sie nie uruchamia.Prosze o Odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Usuń folder .minecraft i spróbuj jeszcze raz. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosterekPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zyczu ma keyloggera . Radzę używać np. Magic Launchera P: "Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miciox Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Usun MinecraftZyczu.exe i pobierz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.