Kacki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć. Tu można wycenić swoje konto BFH. Wszelki spam karany warnem w wysokości 5 % Wzór wyceny: Link do konta: LvL(e): Najlepsze bronie i wigety na postaci(ach): Dodatkowe informacje (jeśli nie ma wpisz x) Przy wycenie konta kogoś piszemy @nick kwota na jaką wyceniamy konto np. @kacki007 300 zł. Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jesteś ciężko myślący ? Wiesz że 90% użytkowników będzie próbowało przez to sprzedać swoje konto tutaj - zakaz handlu na forum. Wiedz nie widze potrzeby istnienia takiego tematu. Dotychczas takie tematy były kasowane i jakoś żyliśmy, myślę że teraz przeżyjemy i bez tego. Dziękuję dobranoc. @Top ahhah już chciałem napisać serio Ale ty jesteś naiwny link do konta no gg wp Chcesz żeby ktoś bana wyłapał ? Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O co Ci chodzi? Ten temat jest na wycenę konta. W Pogaduszkach jest temat "Wycena kont Steam" i jakoś żyjemy Tak bardzo Ci to przeszkadza? Dobra nie będę się kłócił bo uważam że ExMod wie lepiej więc zamykam i odpinam. Jeśli checie mogę wam konta na PW wyceniać ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.