krystiandj Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak sprawdzić jak nazywa się plik pod linkiem www.mojastroooona.pl/blelble.exe. Nie podawajcie mi wycięcie z linku blelble.exe bo ta nazwa czasami jest dziwna np ble%B5lble.exe itp.. Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nijak, pobierz to się dowiesz jak zapyta o zapisanie. W skryptach nazwy/linki generowane są losowo If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiandj Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pisze program któremu podam np 100 linków i jak mam sprawdzić wszystkie jak się nazywają ??? chcę żeby program sam sobie je pobrał i zapisał z ich domyślną nazwą. Jeżeli pomogłem kliknij LUBIĘ TO :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli mu podasz link do tego konkretnego pliku, to go pobierze i zapisze z domyślną nazwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix_PL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dowiedz się co to za znak %b5 itd. a potem zrób tablicę i zamieniaj sobie te znaki na te %-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woBniaR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Było chyba coś jak url encode/decode w autoit ale nie pamiętam funkcji Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linoskoczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://www.autoitscript.com/forum/topic/46894-unicodeurl-udf/ Pewnie o tym mówisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.