Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Ip Combat Arms Czy ...?

trixo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jako Świerzy proszę o łaskę :D

Gram sobie już jakiś czas w Combat Arms eu . Wchodzę dziś sobie na grę już na samym okienku gdzie poniżej naciska się "Game Start" nie wyświetla mi się nic .Zazwyczaj było tak iż w tym okienku była pokazywana bron nowy czy inne bajery możliwość funkcji scroll . W tym miejscu pokazuje mi się białe pole gdzie pisze , jak na stronie internetowej która "zbyt długo nie odpowiada" , pomijając już to okno , wchodząc dalej , mam swój login oraz hasło , wpisuje to i mu muli muli muli i za chwile wyskakuje mi "Unable to connection server .Please tryy again later"

Na print screenie 1 nie powinno być widać tej informacji która jest tylko powinno być widać "bajery" z CA typu nowy bron itp .Pomimo tego daje start game , i po chwili pojawia się to co widać w print screenie nr 2 :/ i to wszystko :/

Try again nie funkcjonuje :/

Z początku myślałem ze dostałem ban-a na mój login , dlatego tez utworzyłem nowe konto przy którym mimo to nie zostaje dopuszczony do gry!

Dodam ze nie jestem jednym graczem w tym mieszkaniu , i inne osoby graja z własnych komputerów (w sumie jest nas troje) i żadna z nas osoba nie może się zalogować do gry...

Z kolei JA podłączyłem się do routera mojego kumpla :) (czyli całkiem inne ip itd ) i wszystko śmiga .Pytanie : W czym rzecz ? i jak to odkręcić ? i czy jest to ban na ip ?

Dodam jeszcze ze gram Fair play , bez cheatow itd i ze używam programu zgodnie z warunkami ich umowy :(

HELP

pozdro Trixo

ps.co prawda ta wypowiedz jest juz na tym forum ale miała być jako nowy temat wiec jest

Edit: Posiadam zmienne IP , pomimo tego , nadal nie potrafie zagrac :| o co tu chodzi ? Router sprawdzalem 100x a nawet 101 , wszystko jest jak bylo i ch...

5929c3f923ad0_post-127532-126366619793.jpg

5929c3f960201_post-127532-126366621068.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...