Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapadam się w wagonik!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jw. Podczas jazdy wagonikiem zapadam sie w niego o.O jestem bardzo nisko, do polowy ekranu mam sciane wagonika, jak naciskam f3 to d*pa ze to tak okresle wnika mi w tory i ziemie a postac macha rekami x.x nie moge takze, tak jak zawsze robilem rozwalac wagonika podczas jazdy kilofem, musze wysiasc ctrl i dopiero rozwalic, a prawie kazda mija stacka sie opiera na takim sposobie wysiadania :/ wszystko to po update 1.6 pomozcie!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nonpremium ;( by KeiNett załączam screena

2nk5e86.png

czasami się też tak przekrzywia, jakby wypadł z torów ale dalej jedzie ;/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Przeinstaluj minecrafta, użyj innego launchera.

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Jescze jedno, ten błąd jest tylko jak wsiadam do pochylonego wagonika, jak stoi na prostych torach jest OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...