Wojtek781 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam od jakiego levla można załorzyć clan ile się płaci mp lub rt i czy trzeba za to płacić prawdziwymi pięniędzmi ? I czy trzeba co mięsiąc clan opłacac mp jeśli tak jak się nie opłaci to clan się automatycznie usuwa ? Jakie korzyści daje clan ? Czy żeby usunąć clan trzeba znać kod weryfikacyjny który się pisało przy rejestracji ? czy mozna zmienić swoje pytanie bezpieczenstwa jak zrobic obrazek clanu ? PS sry za orto ;( Odnośnik do komentarza
ToshiKatsu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 -Clan możesz założyć od 9 lvl"a -Płacisz jednorazowo 5,000 MP -Płasisz tylko jeden raz. -Clan się nie usunie automatycznie. -Żadnego RT ani innych rzeczy tylko 5 tysięcy MP i 9 lvl. Odnośnik do komentarza
Halt2452 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 I musisz znać swoją odpowiedź na pytanie bezpieczeństwa którą dawałeś przy rejestracji konta, bo bez tego nie dasz rady nigdy usunąć klanu. Dużo osób przez to musiało zmieniać konta. Odnośnik do komentarza
maryn1666 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Halt dobrze gada ja zapomniałem i musiałem pisać do supportu. Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D Odnośnik do komentarza
Halt2452 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak. A support to małe 8-letnie Chińczyki które odpowiadają po 2 miesiącach łamaną angielszczyzną albo jedną z kilku formułek. Także lepiej zapamiętać tą odpowiedź. Odnośnik do komentarza
sidek123 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 9 lvl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.