Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Długo jeszcze ?

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak oceniacie moje szanse dostania się do Silver ? bo męczę się w tym brązie a coś nie widać efektów.Pomagam teamowi odaje im jak najwiecej kili, gankuje im jak najczęściej (bo najczesciej gram na jungli bo na inne linie sie nie dostane bo zawsze jestem ostatnim pickiem) ale jak widać to nie przynosi efektów.

Mój Lolking :

http://www.lolking.net/summoner/eune/35434431 

Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam

64l7.png

Opublikowano

Miejscami farma średnia a nawet w niektórych grach dosyć słaba. Doradziłbym zrobić więcej stron masterek i zrobić je dobrze przede wszystkim. Runki zrobiłbym inaczej.

A co do szans wbicia do Srebra to nie mogę ocenić, bo nie wiem jak grasz - po statach zbyt mało można wywnioskować.

Opublikowano

napewno nie zasluguje na brąz

jakbys nie zaslugiwal to bys go nie mial proste

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

"ganguje im jak najczęściej " - dlatego nie zasługujesz, nie ma czegoś takiego w lolu jak gang xD

Opublikowano

o kurde ale runy, hahahaha xD zaslugujesz na brąz 5 albo niżej jak by sie dalo, polecam na botach grać.

#top

naucz sie grac a wyjdziesz - proste.

Opublikowano

Nie gram jeszcze rankedów i nie jestem doświadczonym graczem, ale przyznam że do gier rankingowych jest wymagane co najmnie 2 stron runek.. Pod AD I AP oczywiście. Ty masz na.... Y nie wiem na co za bardzo je pomieszałeś. Ale tak jak @up 15 minuta gry to ty powinieneś mieć minium 100 cs. Farma jest ważna. Tego nigdy nie odpuszczaj.

Opublikowano

Trzeba tutaj dużo zmienić, więcej masterek, lepsze runy no i postaraj się o więcej farmy, graj na jungli, jak widzę jest dla ciebie najlepsza. Nie słuchaj reszty, bo jeszcze z nimi kiedyś wygrasz, wierzę w ciebie.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Trzeba tutaj dużo zmienić, więcej masterek, lepsze runy no i postaraj się o więcej farmy, graj na jungli, jak widzę jest dla ciebie najlepsza. Nie słuchaj reszty, bo jeszcze z nimi kiedyś wygrasz, wierzę w ciebie.

bardzo ci dziekuje za takie słowa otuchy

to może mi podacie jak mam poustawiać masterki na AD/AP/JUNGLE i Jakie runy

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...