krzychucs Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy jeżeli kupie BF 3 premium to te dodatki będę mógł pobierać po kolei czy pobierze mi jednorazowo wszystkie dodatki ? Odnośnik do komentarza
ZellMT2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bedziesz mógl stopować i wznawiać dowolne pobieranie. Odnośnik do komentarza
krzychucs Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bedziesz mógl stopować i wznawiać dowolne pobieranie. ok ale czy ja te dodatki pobieram jak chce że np. najpierw B2K czy że będzie że jest np. 4 GB pobrane i mam jakis już dodatek ? Odnośnik do komentarza
ZellMT2 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 w jakiejkolwiek kolejnosci , po zainstalowaniu gry zaczna CI sie pobierac wszystkie dodatki , a który sobie zatrzymasz to już Twoja sprawa.;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
krzychucs Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 w jakiejkolwiek kolejnosci , po zainstalowaniu gry zaczna CI sie pobierac wszystkie dodatki , a który sobie zatrzymasz to już Twoja sprawa.;] Pozdrawiam ok dzięki TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.