InfinityNight Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nazwa: Szybkie Randki!!! Ilość NX: 2350 Program: brak Rodzaj: Mobile Dodatkowe Info: Chrome / orange , doszła po 3 - 4 minutach . SS: Odnośnik do komentarza
Ravgor. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A mam pytanie bo 3 minutki już czekam dalej nie ma. T-Mobile/Google Chrome. By Maxio. Odnośnik do komentarza
MrAwruk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie wiecie może od czego zależy ilość NX do zgarnięcia? Bo nie wiem z jakiego powodu ja te reklamy na komórkę mam wszystkie po 40-50 NXów... również tę "szybkie randki" Odnośnik do komentarza
tyskie1991 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Up Ja mam niektóre też po mniej. Nie jest to aż tak mało, ale przykładowo, jak ktoś dostał 2k to ja mam za 1k, a i tak wchodzą te 2 Być może u Ciebie jest tak samo Co do reklamy, to zrobię jak wrócę do domu i dam edita czy mi działa. Odnośnik do komentarza
MrAwruk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tylko, że u mnie kompletnie wszystkie reklamy są po 40-50 NX :/ parę dni temu robiłem jakąś to mi 40 NX doszło, tak jak było napisane prawidłowo. Więc nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza
InfinityNight Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tylko, że u mnie kompletnie wszystkie reklamy są po 40-50 NX :/ parę dni temu robiłem jakąś to mi 40 NX doszło, tak jak było napisane prawidłowo. Więc nie wiem o co chodzi Zawsze tak miałeś? czy od jakiegoś czasu tylko ? Odnośnik do komentarza
MrAwruk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pierwszy raz mi się to zdarzyło, wróciłem niedawno do warrocka i zauważyłem to jakiś tydzień temu. Odnośnik do komentarza
Ravgor. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niestety po minięciu 15 minut NX nie doszły na moje konto nie wiem co jest nie tak a wszystko normalnie i poprawnie zrobiłem. By Maxio. Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niestety po minięciu 15 minut NX nie doszły na moje konto nie wiem co jest nie tak a wszystko normalnie i poprawnie zrobiłem. Czasem dochodzą od razu, a czasem trzeba poczekać do 48h. Jak nie dojdzie w ciągu tego czasu napisz ticketa do supportu tokken ads. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Reklama nie działa, IE i orange Cristiano. Odnośnik do komentarza
InfinityNight Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Reklama nie działa, IE i orange No to weź może na Chrome skoro ja mam orange, i na chrome mi poszło. Odnośnik do komentarza
im2low Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie działa Chrome/Play Odnośnik do komentarza
mati1mateusz3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Duzo bieze z konta ? ja mam 2,19 a tam ze 2,46 to nie zadziala ?? http://www.bikepics.com/pics/2015/01/30/bikepics-2721355-full.jpg Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No to weź może na Chrome skoro ja mam orange, i na chrome mi poszło. Również nie działa i ps: nie ucz ojca dzieci robić Duzo bieze z konta ? ja mam 2,19 a tam ze 2,46 to nie zadziala ?? Aktywacja jest za darmo, lecz sms'y premium Ci nie przyjdą bo nie masz tylu PLN, zje Ci te 2,19 bądź nic Cristiano. Odnośnik do komentarza
Ravgor. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dostałem info z Token ads nie dostaniecie PKT dopóki usługo nie potrąci z waszego konta kasy chyba 2-3 zł. By Maxio. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dostałem info z Token ads nie dostaniecie PKT dopóki usługo nie potrąci z waszego konta kasy chyba 2-3 zł. Hah, powiedz jeszcze, że to info od Boga :rolleyes: To nie jest do końca prawdą, niektórzy tylko reklamodawcy się tak wycwanili żeby ukończyć ich subskrypcję ( co się wiążę z dostaniem NX ) trzeba dostać chociać jednego sms'a premium, lub więcej. A nie wszystkie reklamy tak działają, bo robi się kilka reklam za darmo.. i wchodzą bez problemu Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.