Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NX] 2350

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiecie może od czego zależy ilość NX do zgarnięcia? Bo nie wiem z jakiego powodu ja te reklamy na komórkę mam wszystkie po 40-50 NXów... :( również tę "szybkie randki"

Opublikowano

@Up

Ja mam niektóre też po mniej. Nie jest to aż tak mało, ale przykładowo, jak ktoś dostał 2k to ja mam za 1k, a i tak wchodzą te 2 :D Być może u Ciebie jest tak samo :)

Co do reklamy, to zrobię jak wrócę do domu i dam edita czy mi działa.

Opublikowano

Tylko, że u mnie kompletnie wszystkie reklamy są po 40-50 NX :/ parę dni temu robiłem jakąś to mi 40 NX doszło, tak jak było napisane prawidłowo. Więc nie wiem o co chodzi :(

Opublikowano

Tylko, że u mnie kompletnie wszystkie reklamy są po 40-50 NX :/ parę dni temu robiłem jakąś to mi 40 NX doszło, tak jak było napisane prawidłowo. Więc nie wiem o co chodzi :(

Zawsze tak miałeś? czy od jakiegoś czasu tylko ?

Opublikowano

Niestety po minięciu 15 minut NX nie doszły na moje konto nie wiem co jest nie tak a wszystko normalnie i poprawnie zrobiłem.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Niestety po minięciu 15 minut NX nie doszły na moje konto nie wiem co jest nie tak a wszystko normalnie i poprawnie zrobiłem.

Czasem dochodzą od razu, a czasem trzeba poczekać do 48h. Jak nie dojdzie w ciągu tego czasu napisz ticketa do supportu tokken ads.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No to weź może na Chrome ;) skoro ja mam orange, i na chrome mi poszło.

Również nie działa i ps:

nie ucz ojca dzieci robić :DxD

Duzo bieze z konta ? ja mam 2,19 a tam ze 2,46 to nie zadziala :D??

Aktywacja jest za darmo, lecz sms'y premium Ci nie przyjdą bo nie masz tylu PLN, zje Ci te 2,19 bądź nic

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dostałem info z Token ads nie dostaniecie PKT dopóki usługo nie potrąci z waszego konta kasy chyba 2-3 zł.

Hah, powiedz jeszcze, że to info od Boga :rolleyes:

To nie jest do końca prawdą, niektórzy tylko reklamodawcy się tak wycwanili żeby ukończyć ich subskrypcję ( co się wiążę z dostaniem NX ) trzeba dostać chociać jednego sms'a premium, lub więcej.

A nie wszystkie reklamy tak działają, bo robi się kilka reklam za darmo.. i wchodzą bez problemu ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...