plajdoliniak11 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, mam krótkie pytanie. Czy aktualnie na pl'u używając kamera można łowić na ziemi ? Kiedyś było tak że można było łowić w każdym miejscu(polecieć gdzieś w m1 w jakąś góre i sobie łowić ile tylko chcesz). Przeszukałem wszystkie opcje kamera ale chyba nie ma już tej opcji ;< Może są jakieś haxy ? Bo kurczę już lipa z tymi fishbotami , gdzie sie nie ustawie to za dzień dostaje banana... Próbowałem w m1 w m2 i nawet w dolinie gdzieś na zadupu na moście ;D Daje +++ za szybką odpowiedz Z góry thx # CASE: GELID DARKFORCE # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2 # PSU: Thermaltake 730 SE # Mouse:ZOWIE FK2 2012 # CPU: I7 920 4,20GHZ # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer # Mousepad: SteelSeries QcK + # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER # Headset: SteelSeries 5hv2 White # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2 # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB Odnośnik do komentarza
Ragenus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, mam krótkie pytanie. Czy aktualnie na pl'u używając kamera można łowić na ziemi ? Kiedyś było tak że można było łowić w każdym miejscu(polecieć gdzieś w m1 w jakąś góre i sobie łowić ile tylko chcesz). Przeszukałem wszystkie opcje kamera ale chyba nie ma już tej opcji ;< Może są jakieś haxy ? Bo kurczę już lipa z tymi fishbotami , gdzie sie nie ustawie to za dzień dostaje banana... Próbowałem w m1 w m2 i nawet w dolinie gdzieś na zadupu na moście ;D Daje +++ za szybką odpowiedz Z góry thx Hacki są dla słabych graj bez Polecam na pustyni oprócz oazy masz chyba przy lochu na dole takie małe oczko wodne może tam ? Bo w ziemi już chyba nie działa Odnośnik do komentarza
plajdoliniak11 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ref # CASE: GELID DARKFORCE # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2 # PSU: Thermaltake 730 SE # Mouse:ZOWIE FK2 2012 # CPU: I7 920 4,20GHZ # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer # Mousepad: SteelSeries QcK + # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER # Headset: SteelSeries 5hv2 White # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2 # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB Odnośnik do komentarza
Deivs Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Teraz żeby nie dostać bana musisz krótko łowić , najlepiej z 2h dziennie na jednym koncie , najlepiej zrobić kilka 30lvl i zmieniać co 2h na kolejne , co z łowieniem na ziemi , z tego co mi wiadomo nie ma już takiej opcji , zostało to zablokowane , można łowić tylko przy wodzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.