Skocz do zawartości

[Pytanie] Fishbot

plajdoliniak11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam krótkie pytanie. Czy aktualnie na pl'u używając kamera można łowić na ziemi ?

Kiedyś było tak że można było łowić w każdym miejscu(polecieć gdzieś w m1 w jakąś góre i sobie łowić ile tylko chcesz).

Przeszukałem wszystkie opcje kamera ale chyba nie ma już tej opcji ;<

Może są jakieś haxy ?

Bo kurczę już lipa z tymi fishbotami , gdzie sie nie ustawie to za dzień dostaje banana...

Próbowałem w m1 w m2 i nawet w dolinie gdzieś na zadupu na moście ;D

Daje +++ za szybką odpowiedz

Z góry thx :)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Witam wszystkich, mam krótkie pytanie. Czy aktualnie na pl'u używając kamera można łowić na ziemi ?

Kiedyś było tak że można było łowić w każdym miejscu(polecieć gdzieś w m1 w jakąś góre i sobie łowić ile tylko chcesz).

Przeszukałem wszystkie opcje kamera ale chyba nie ma już tej opcji ;<

Może są jakieś haxy ?

Bo kurczę już lipa z tymi fishbotami , gdzie sie nie ustawie to za dzień dostaje banana...

Próbowałem w m1 w m2 i nawet w dolinie gdzieś na zadupu na moście ;D

Daje +++ za szybką odpowiedz

Z góry thx :)

Hacki są dla słabych graj bez

Polecam na pustyni oprócz oazy masz chyba przy lochu na dole takie małe oczko wodne może tam ? Bo w ziemi już chyba nie działa

ref

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Fishbot   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...