Loth Sugan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czesc co sadzicie o poppy na topie? czy to dobry pick na rankedy? Wygralem wszystkie rankedy na silverze u kolegi (3). Skladam botr trinity infinity i wystarczy zeby robic sieke z dupy . Na poczatku ciezko nia sie gra ale pozniej wbija sie 1 vs 5 i zgrania adc bez problemu i okalecza reszte enemy. WIec chyba to dobry pick. Czy oplaca sie nia grac na goldzie? Widzial ktos w ogole popy na rankedach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra No i ten wstrętny owalny ryj Stać się chce jak go widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madesek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up ja tam popy lubie grać na topie Fakt faktem sa lepsze picki ale na topie czasami daje rade (Only ranked) bez yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavariku Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zacznijmy od tego ze na silverze wszystko daje rade bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonyFag Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tak, viable jak widać na filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Gryffin~ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zbyt łatwa do zgnojenia na linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mocny tank , bardzo przydatna dla teamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomaNdoRamBoo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak bardzo ogarniesz (widziałem poppy, która zniszczyła fiorę - stunowała ją koło turreta) to może być dobra, nikt nie wie jak ją kontrować. Jestę w brązię i się nię wstydzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja zawsze grałem pod AP. Ładny burst. Bez problemu może dosiąść do przeciwnego carry. No i strasznie przyjemnie się nią gra. Trochę snowball. I jakoś dziwnie nią gry wchodzą, czasem możesz dostać w dupę bez większego powodu, a czasem to ty gnoisz przeciwnika. Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieponczki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra No i ten wstrętny owalny ryj Stać się chce jak go widzę A mi srać Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiass269 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja gram nią na midzie i topie pod ap ,polecam... Zawsze kończę w pozytywnymi statami ,lecz niestety nie nadaje się aż tak do carrowania ... Lepsza jest na teamówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra No i ten wstrętny owalny ryj Stać się chce jak go widzę powiedział z bronze VIII proszę by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProEloGamer3 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Osobiście ostatnio zagrałem sobie nią jednego rankeda i ma mocne late. W early totalny shit. by Maxiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-eZg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra No i ten wstrętny owalny ryj Stać się chce jak go widzę Najwyraźniej gównem jesteś ty i siedzisz dalej w bronzie. Jej e działa jak e u vayne, stun do ściany, ultujesz na suppa i jesteś nieśmirtelny na 7 sekund, do tego % dmg z q, podniesiony armor i speed z w , easy focus na przeciwnego adc co wyłącza go kompletnie z tf (musi uciekać gdy pada na 2-3 q) ogólnie bardzo fajna postać ja ją buduję trochę inaczej ale bardzo polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavariku Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tylko zanim taka poppy dobiegnie do ogarnietego supporta to zdechnie, a jak juz z ultuje to i tak ma chujowy dmg wiec na jedno wychodzi bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 powiedział z bronze VIII proszę Najwyraźniej gównem jesteś ty i siedzisz dalej w bronzie. Jej e działa jak e u vayne, stun do ściany, ultujesz na suppa i jesteś nieśmirtelny na 7 sekund, do tego % dmg z q, podniesiony armor i speed z w , easy focus na przeciwnego adc co wyłącza go kompletnie z tf (musi uciekać gdy pada na 2-3 q) ogólnie bardzo fajna postać ja ją buduję trochę inaczej ale bardzo polecam. Skoro jest taka hiper duper to dlaczego nikt nią nie gra? Ponieważ wystarczy zgnoić ją w early ( co nie jest trudne ) i nic nie zrobi. poza tym jest 100 lepszych pickow na topa. I nie jestem w brązie. ani w smieciowym silverze. panowie pewnie z silveraV i myśląże są mistrzami gry. może z ultem nie dostaje dmg, ale wciąż otrzymuje cc, czyli nawet nie podejdzie do adc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomaNdoRamBoo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Nikt nią nie gra, bo myślą, że jest słaba. W rzeczywistości jest op. Ja też dam obrazki. Jestę w brązię i się nię wstydzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sydniak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra No i ten wstrętny owalny ryj Stać się chce jak go widzę dokladnie to samo mysle o tej postaci jak na nia patrze... nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMicro Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No gównem jest troche.. Ale na takich bronzach można sobie nią fajnie pograć.. gdzie ludzie nie znają skilli wszystkich postaci.. Pamiętam jak kiedyś grałem vs poppy Gdy dostanie ona 6lv.. to gdy mnie przycisnęła to ja uciekałem pod wieżę i manewrowałem do póki jej wieża by nie zabiła.. lecz ona ma ultimate na którym jest przez kilka sekund nie śmiertelna przez co może dobijać uciekających ludków którzy jeszcze nie wiedzą nic o jej skillach. //Reklama OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramnalajcie12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Poppy nie jestem gownem ona jest op mozna ja na midzie,topie i jak na jungle jak ktos ja ogarnie to naprawde robi sieke ludzie pisza ze to jest gowno dla tego ze jest ona out meta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Up Popy na jungli? Mówisz bardzo ciekawe rzeczy mów mi więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gramnalajcie12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Znaczy poppy robi jungle miare szybko i ganki ma dobre ma w speeda i e jak trafisz w sciane to ma stuna ale jednak moze byc trudne ale przesuniecie przyciwnika e to wystarczy zeby przeciwnik zuzyl jakiegos spella typu flash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnoldzikBoczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No Poppy może spokojnie iść do jungli.. pamiętam na streamie scarry xDDD. Poppy co chwila gankowała mida tak trollując.. ;d Przed chwilą grałem normala i adc schodził na 2-3Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chigcht5 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 hmmm poppy na topa to zly pomysy :/ ult prawie nic nie da w walce 1 vs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.