Skocz do zawartości

[Dyskusja] popy na topa?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc co sadzicie o poppy na topie? czy to dobry pick na rankedy? Wygralem wszystkie rankedy na silverze u kolegi (3).

Skladam botr trinity infinity i wystarczy zeby robic sieke z dupy . Na poczatku ciezko nia sie gra ale pozniej wbija sie 1 vs 5 i zgrania adc bez problemu i okalecza reszte enemy. WIec chyba to dobry pick.

Czy oplaca sie nia grac na goldzie? Widzial ktos w ogole popy na rankedach?

u1lc.png

Ja zawsze grałem pod AP. Ładny burst. Bez problemu może dosiąść do przeciwnego carry. No i strasznie przyjemnie się nią gra.

Trochę snowball. I jakoś dziwnie nią gry wchodzą, czasem możesz dostać w dupę bez większego powodu, a czasem to ty gnoisz przeciwnika.

Bóg to twoje sumienie

Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra

No i ten wstrętny owalny ryj

Stać się chce jak go widzę

A mi srać

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Poppy to gówno. Cc tylko warunkowe, żadnych porządnych doskoków no i brak escape. GÓWNO JEDNYM SŁOWEM. Myślisz ze dlaczego nikt nią nie gra

powiedział z bronze VIII

proszę

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Najwyraźniej gównem jesteś ty i siedzisz dalej w bronzie. Jej e działa jak e u vayne, stun do ściany, ultujesz na suppa i jesteś nieśmirtelny na 7 sekund, do tego % dmg z q, podniesiony armor i speed z w , easy focus na przeciwnego adc co wyłącza go kompletnie z tf (musi uciekać gdy pada na 2-3 q) ogólnie bardzo fajna postać ja ją buduję trochę inaczej ale bardzo polecam.

powiedział z bronze VIII

proszę

Najwyraźniej gównem jesteś ty i siedzisz dalej w bronzie. Jej e działa jak e u vayne, stun do ściany, ultujesz na suppa i jesteś nieśmirtelny na 7 sekund, do tego % dmg z q, podniesiony armor i speed z w , easy focus na przeciwnego adc co wyłącza go kompletnie z tf (musi uciekać gdy pada na 2-3 q) ogólnie bardzo fajna postać ja ją buduję trochę inaczej ale bardzo polecam.

246446_e9bbede32137.jpg

Skoro jest taka hiper duper to dlaczego nikt nią nie gra? Ponieważ wystarczy zgnoić ją w early ( co nie jest trudne ) i nic nie zrobi. poza tym jest 100 lepszych pickow na topa. I nie jestem w brązie. ani w smieciowym silverze. panowie pewnie z silveraV i myśląże są mistrzami gry. może z ultem nie dostaje dmg, ale wciąż otrzymuje cc, czyli nawet nie podejdzie do adc.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

dokladnie to samo mysle o tej postaci jak na nia patrze... nie polecam

sydno_eune_77_3_logo.png

No gównem jest troche..

Ale na takich bronzach można sobie nią fajnie pograć.. gdzie ludzie nie znają skilli wszystkich postaci..

Pamiętam jak kiedyś grałem vs poppy

Gdy dostanie ona 6lv.. to gdy mnie przycisnęła to ja uciekałem pod wieżę i manewrowałem do póki jej wieża by nie zabiła..

lecz ona ma ultimate na którym jest przez kilka sekund nie śmiertelna przez co może dobijać uciekających ludków którzy jeszcze nie wiedzą nic o jej skillach. :D

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] popy na topa?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...