CmPunk187 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć mam pytanie czy warto kupić na promocji nissan skyline R34 nismo i MR2 ? (były by to moje pierwsze auta za boost) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nissan Nismo?Jak najbardziej tak,Nismo koks w klasie A a MR2 w B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak, jeśli masz odpowiednią ilość SB to kupuj. MR2 to zdecydowanie najlepszy wóz do klasy B, w C i D również spokojnie można nim wygrywać. NISMO to zdecydowanie jeden z najlepszych wozów w klasie A i jeden z najlepiej przyśpieszających samochodów w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Myślicie że z tych jednych aut może pojawić się w czwartek w rotacji za igc ? i czy były one kiedyś za igc ? kupię te autka ale nie wiem czy teraz czy w czwartek boje się że w rotacji będzie nismo ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie,są to za dobre auta aby były za IGC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To dzięki za odpowiedzi myślę że można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.