Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, tak się zastanawiałem ,że tak właściwie to nie potrafię skutecznie zabić procesu X D Po PID nie można bo nie jest stały, za każdym razem jest inny. Po nazwie nie można bo ktoś zmienia nazwę pliku i nazwa procesu jest zmieniona. Nie można jakoś po MD5 albo coś : DDD? Wiem, że to idiotyzm ale nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić... @Down Dałbyś jakąś dokumentacje/tut/cokolwiek koniecznie w vb.net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesim Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pattern Scan wszystkich procesów, mało wydajne ale się przed tym tak łatwo nie ukryją. Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!! #PHP-things Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4niak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szukaj po klasie okna (class), jeżeli takowe istnieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesim Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Klase łatwo zmienić. Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!! #PHP-things Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesim Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 http://www.gamedeception.net/threads/14470-FindPattern-in-C Magia, przeportowanie i "how to" to już twój problem. Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!! #PHP-things Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.