Skocz do zawartości

[Problem] Słuchawki do telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż dzisiaj do mojej Neo V podłączyłem oryginalne Beats by dr. Dre Monster i dźwięk był genialny, dobrze izolują dźwięki otoczenia, wygodne, wyglądają na solidne. Ale cena jest przerażająca... Co prawda można dostać podróbki, znalazłem nawet za niedużą cenę te Monstery + Beats Tour, ale wątpię w ich jakość dźwięku i wykonania. Myślę, że tak ok. 150zł byłbym w stanie dać za słuchawki.

Dostanę coś sensownego za te pieniądze? Nie muszą być ładne, mają być wygodne, wytrzymałe, bardzo wytrzymałe (ze mną łatwego życia mieć nie będą). W Beatsach jest wbudowany wzmacniacz, co jest dość fajną sprawą. Zastanawiam się nad AKG K514. Zależy mi na głębokim, dobrym bassie i czystych wokalach, bo ogólnie słucham muzyki Trance, Vocal Trance itd. i oczywiście na tym, żeby telefon im podołał. Jeśli będzie trzeba to mogę dokupić jakiś wzmacniacz na baterię do kieszeni. Jeśli macie coś lepszego za taką kasę to możecie podać modele.

Na tą chwilę przy kompie mam Creativy HS-850, gdyby dźwięk był podobny do tego z 850'tek byłoby wystarczająco.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Słuchawki do telefonu   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...