xdzikux Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć mam pytanie czy ktoś chciałby oglądać filmiki z fifa 13 ut i nie tylko? Nazwałbym 1 odcinek dziennie aż do premiery fifa 14 później nagrywałbym z fifa 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristiano. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Za dużo jest ut na youtube, musiałbyś się czymś wyróżniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Teraz chyba wszyscy czekają na filmiki z 14 niż 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdzikux Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Też nastawiam się na fife 14 ale lepiej chyba zacząć teraz nagrywać i jakiegoś skilla wyćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No w sumie. Ja na twoim miejscu od razu jak wyjdzie Fifa 14 bym nagrywał. Wtedy będzie mało filmików i będziesz miał większą oglądalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdzikux Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=48-6ZmAHZnY&feature=youtube_gdata_player ocencie jak wyszło oraz co poprawić ( obraz może być rozmazany ale to tylko w tym jednym filmiku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na jakiej platformie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdzikux Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tanio Aubameyanga kupiłeś. Ja jakieś 2/3 tygodnie temu za 8k go sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdzikux Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kupowany był podczas krash marketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.