Skocz do zawartości

Minegrawd.pl -- 9 serwerów -- START W ŚRODĘ 18:00 -- NETWORK -- POTĘŻNE MASZYNY

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecam serwerowni, administracja ma w dupie potrzeby graczy, wyzywa ich itp. sami pogracie z 1 mc. i się przekonacie.

Pozdrawiam piranessiego który zarzeka mi, że jestem "jebanym kłamcą"

Ponieważ jesteś, pokazujesz rzeczy, których nigdy nie zrobiłeś, oszust .

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Serwerownia naprawdę przeciętna. Serwery niektóre niedopracowane, wszystko zrobione jakoś mało estetycznie, a panu Piranessiemu już głowa sodowa do głowy chyba uderza. To co niekiedy wyprawia to jest naprawdę poniżej krytyki, już pomijając to, że mnie tak samo uważa za kłamce i wszędzie psuje mi opinię takim pieprzeniem od rzeczy bez żadnych dowodów.

Pozdrawiam.

Nie polecam serwerowni, administracja ma w dupie potrzeby graczy, wyzywa ich itp. sami pogracie z 1 mc. i się przekonacie.

Pozdrawiam piranessiego który zarzeka mi, że jestem "jebanym kłamcą"

Nigdy nie widziałem aby administracja wyzywała graczy! Po twoim słownictwie "J***** Kłamcą" Sądzę że masz maksimum 12 lat, Administracja zawsze odpowiada na skargi oraz pytania graczy. ;)

Serwerownia naprawdę przeciętna. Serwery niektóre niedopracowane, wszystko zrobione jakoś mało estetycznie, a panu Piranessiemu już głowa sodowa do głowy chyba uderza. To co niekiedy wyprawia to jest naprawdę poniżej krytyki, już pomijając to, że mnie tak samo uważa za kłamce i wszędzie psuje mi opinię takim pieprzeniem od rzeczy bez żadnych dowodów.

Pozdrawiam.

Serwery są dopracowane ;) Bez sensu komentujesz, Skoro byłeś w administracji tego otóż serwera, I chamsko go zniszczyłeś bo coś ci nie odpowiadało ;)

Pozdrawiam

@tka: Nie jesteś właścicielem serwera, a bronisz go jak własnej dupy. Zniszczyłem i miałem do tego prawo. Mapa była moja, pliki były moje. Nie zniszczyłbym, gdyby Piranessi zachowywał się normalnie. Wszyscy mi mówili, że jest oszustem, niby sponsoruje serwery, pozwala dojść do sieci, a potem zabiera do nich dostęp. Z resztą, co ja mówię, jaki dostęp. Nawet dostępu do FTP nie miałem na własnym serwerze i Piranessi się dziwił, że go zniszczyłem, jeśli grało tam 7 osób, bo było tyle błędów, a nawet nie miałem ich jak naprawić.

Nie znasz sytuacji, a musisz wtrącić swoje 3 grosze.

//Co do serwera mam wylane. Grajcie tam, lub nie. Wyrażam swoją uzasadnioną opinię i mam do tego prawo. Elo.

Piranessi, co Ty pieprzysz?

Po pierwsze nazywasz mnie dzieciakiem, a nie widziałeś mnie nawet w świecie realnym. Mogę Ci podać adres, wpadniesz, ocenisz, czy jestem dzieciakiem, okej?

Zanim kogoś obrażasz, bo takie określenia są dla mnie obraźliwe zbierz jakieś dowody.

Po drugie nikogo się nie czepiam. Rób sobie te serwery, nie zamierzam Ci tego utrudniać. Wyraziłem swoją opinię na temat Twojej osoby, jak i serwera do czego mam pełne prawo, bo nie żyjemy w Uzbekistanie. ;)

Po trzecie nie przynależę do żadnej subkultury, więc znowu pieprzysz głupoty. Od prawie pół roku pracuję wraz z ekipą nad pewnym projektem, serwera, którego nie było jeszcze nigdzie, na całym świecie. W sumie będzie 30 serwerów połączonych w jeden z jednym typem, tyle powiem. Serwer pompowany przez PLMeincraft, adwekage, czy też GPlay'a. Wejdziesz sobie na serwer w okolicach października-listopada, bo wtedy będzie otwarty zobaczysz, czy mi wyszło, bo jak na razie gówno o mnie wiesz. "Boisz się prawdy, uciekasz od problemów" //Holly - Prawda o MPC. :D

Co robię? Piszę uzasadnioną opinię o Twojej pseudo serwerowni i Tobie? Tak Cię to boli?

Nie chce mi się tu dalej spamować. Nic Ci nie zrobiłem, jedynie zniszczyłem własny serwer do czego miałem prawo, bo Ty na nim nic nie zrobiłeś, oprócz konfiguracji maszyny, co nawet zrobiłeś nieudolnie.

Nie wiem co do mnie masz, naprawdę Twoje zachowanie jest zaskakujące. Wszędzie gdzie tylko wejdę, czy to na TS3, na którym masz Admina, czy na serwer wyrywam od razu bana, pomimo, że nawet nic nie powiedziałem.

Może wreszcie wejdziemy na TS3 i porozmawiamy jak ludzie? Nie zamierzam Ci psuć opinii tutaj, czy coś takiego, ale jak widzę takie coś to się we mnie gotuje.

Boisz się prawdy, uciekasz od problemów. //Holly - Prawda o MPC \\ Dlaczego to tak idealnie do Ciebie pasuje w tej sytuacji, he? ;-)

@tka: Nie jesteś właścicielem serwera, a bronisz go jak własnej dupy. Zniszczyłem i miałem do tego prawo. Mapa była moja, pliki były moje. Nie zniszczyłbym, gdyby Piranessi zachowywał się normalnie. Wszyscy mi mówili, że jest oszustem, niby sponsoruje serwery, pozwala dojść do sieci, a potem zabiera do nich dostęp. Z resztą, co ja mówię, jaki dostęp. Nawet dostępu do FTP nie miałem na własnym serwerze i Piranessi się dziwił, że go zniszczyłem, jeśli grało tam 7 osób, bo było tyle błędów, a nawet nie miałem ich jak naprawić.

Nie znasz sytuacji, a musisz wtrącić swoje 3 grosze.

//Co do serwera mam wylane. Grajcie tam, lub nie. Wyrażam swoją uzasadnioną opinię i mam do tego prawo. Elo.

Nie bronię go po prostu wyrażam swoją opinię, Serwery są dopracowane ;) i nie padają jak twoje po dwóch dniachmKończę dyskusję w tym temacie bo robi się spam.

Pozdrawiam :)

Niestety, ale gunwo tyle powiem.Grałem od pierwszej edycji tam gdzie było samo PVP, ale teraz to samo pvp to gówno. Pisałem, że zapomniałem hasła, ale oni nie odpisują pisałem 10 dni temu!Chętnie pograł bym sobie runde sg, ale nie na tym bagnie... Lagi jak nwm co.. Raczej chodzi tylko o kase, admini grają rzadko.. Nie wyzywaj każdego od dzieciaków skoro masz swój serwer to gracza nie możesz nazwać 'Jeban.... dzieciakiem'' skoro tak myśli to nie pisz tego bo niszczysz opinie swoją jak i serwera, ale jedyny plus wasz był nwm czy jest kiteman najlepszy @ grał cały czas pomaga itp.

Pozdrowienia Mr_Daniel :)

Mnie można śmiało nazwać dzieciak chociażby mam to 13 lat, ale nie uciekam od problemów. Mam swój serwer nie jest tak doskonały jak ten chociaż chodzi o budowle/administracje bo po administracji waszej to .... Dostałem raz bana za spam od kiedy spam to powtórzenie wiadomości dwa razy przypadkiem bo chciałem co innego zupełnie napisać lecz wziąłem strzałkę. Dziękuję dobranoc ja serwer NIE POLECAM!

Pzdr dla dzieci które tam grają wszyscy piszą ''jurz'' itp. Pozdrawiam was moi mili gracze..

Żenada, Pan Piranessi również udostępił kiedys mi serwer w celu sponsoringu no i całe szczeście że nei wgrałem swoich plików i ich nie ukonczyłem do pełnej sprawności jakby tak się stało to miałbym ten sam problem jak nie którzy z was z FTP :3

No ale co do serwera to w ch** nie jest dopracowany błedy, bugi oraz lagi (nie mówcie że coś ja mam nie tak z komputerem bo to jest wina serwera a nie moja), ale to jest mało, oczywiście Piranessi banował i banuje wszystkich co kolwiek znaczyli coś znaczyć na tym serwerze za jaka kolwiek wieksza pomoc to jest taki mały frajer który nie kolegów oraz przyjaciół w życiu realnym, a wieć pogratulować wam tego serwera i takiego administratora, który zachowuje się gorzej niż 10 letnie dziecko które ma zaciesz komputerem.

Również nie polecam serwera, w normalnych warunkach serwer za zły uważa się wtedy, gdy występuje na nim mnóstwo bugów, błędów, itd. Na serwerze Piranessiego są one jednak tylko tłem dla niewykwalifikowanej administracji, która zajmuje tu całą scenę. Od samego właściciela serwera nie masz raczej szansy, aby dowiedzieć się czegokolwiek co nie jest związane z itemshopem, vipami i innym dziadostwem, a jedyni w mojej opinii słuszni, wykwalifikowani adminowie ponoć zostali zbanowani (w każdym razie - na serwerze już ich nie ma :() O tym, co znajdziemy na serwerach mówi nam już sama nazwa serwerowni. Rozumiem, w dzisiejszych czasach, gdzie wszędzie nasrane jest survivalami i ogólnie minecraftem trudno jest o oryginalność, ale bynajmniej ja wstydziłbym się nazwać swoją serwerownię "minegrawd". Więc, jak już sama nazwa słusznie wskazuje, na serwerze nie brakuje dzieci, pokemonów, "gimbazy", nietrudno zostać wyzwanym, czy też zbanowanym, za rzekomy "spam" (akurat banowanie to chyba jedyne, co właściciel serwera robi całkiem dobrze ^^. Po co dobrać pluginy ograniczające czas pisania na chacie? Lepiej zbanować gracza za dwukrotne powtórzenie wiadomości w ciągu 15 sekund, oh god why...). Więc jeżeli Ty, drogi graczu, planujesz grę na serwerach Piranessiego bądź gotów także na liczne niedopracowania i interakcję z graczami, których poziomu należy szukać głęboko w piwnicy.

@Edit

Pamiętaj, że jeżeli mimo wszystko zlekceważyłeś moje ostrzeżenie i na tych serwerach grasz to potrzebujesz zasobnego portfela - bez tego na serwerze nic nie osiągniesz.

Ale nie lękaj się. Na każdym przedmiocie ze startowego kitu znajdziesz dokładne instrukcje gdzie potrzebnego VIPa zakupić. (Mowa teraz o serwerze Survival+Frakcje Żenada jednym słowem sprawę ujmując :P)

Dobrze nie oszukujmy się nie bedę już bronił tego serwera, bo szczerze powiedzawszy od edycji 1.5.2 serwer szedł na psy (bez urazy) ale taka prawda, Dodano ten cały "Network" Serwer nie był już tak ciekawy, po mapie chodziło mnóstwo cziterów nie było prawdopodobnie nawet anty-cheat'a ponieważ każdy latał swobodnie, Admini w ogóle nie banowali cziterów bo spotkanie ich na serwerze było rzadkością, Był to pierwszy serwer na którym grałem, Ale stwierdzam że już nie warto na niego wchodzić, Gracze wzajemnie się obrażają, grożą sobie :_: ,

Podsumowująć jakość serwera od 1.5.2 drastycznie spadła, i nie jest warty uwagi.

EDIT:

Pirannesi jak możesz usuń mi rangę na twoim forum, gdyż odchodzę raz na zawsze...

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Minegrawd.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...