Gumis157 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam! Chciałbym poprosić o pomoc.Chciałbym sobie pograc na modach ale jak je zaczynam instalować to albo blackscreeen albo wogle cos sie rozwaliło.Pomoc ,o którą konkretnie proszę to gotowy folder do wklejenia z kilkoma modami,aby oczywiścei działały. Mody które chciałbym to: -twilight forest -mutant creatures -mo'creatures -optifine,forge itp. itd. -Rei's minimap -TreeCapitator -thaumcraft -DamageIndicators -jakies shadery - ewentualnie jakies inne mody proponowane przez was. Prosze ,aby odpowiedzi nie wyglądały tego typu : ,,omg przecierz to rposte i sam to mozesz w 10 minut zrobic..." nad samym aether modzie siedzialem z dobre 2 h i tak sie miencraft popsul.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wątpię, żeby ktoś dla Ciebie to wykonał. Masz tutaj spis, możesz znajdziesz coś tam dla siebie. http://www.mpcforum.pl/topic/981753-spislauncherowmodpackow-do-minecraft/ surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dzięki za pomoc ale może się ktoś chojny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja moge jutro sprobowac a ta paczka ma byc z aether? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jutro mogę Ci zrobić tą paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie koniecznie ale czemu nie .Jeszcze zeby były mody takie jak u reziego bardzo mi sie zpodobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Optifine-Forge-ReiMinimap-TreeCapitator-Dynamic Lights-Backpack-Better dungeons-CraftGuide-MoCreatures-Damage indicators-Inwentory Tweaks-Mutant Creatures-Ruins spawning system-The Twilight Forest-Matmos-Minions-Goblins prosze tytaj sa mody które równierz potrzebuje -dynamic lights (t oze jak trzymamy pochodnie to oswieca otoczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matixd3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A pod jaki launcher nowy czy stary czyli w versions czy w bin itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 najlepiej abys mi zrobił gotowy folder .minecraft a wersje to 1.5.2 ablo 1.4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A to nie jest lista modow z paczki Remka? Jeśli tak to mogę ci podeslac link do jego paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak to jest paczka remka. Ja szukałem to albo virusy albo 1h zabawy...Jakbyś nógł to podeślij linka ale z gotowym .minecraft'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Troszkę już długo czekam :/. Ale uzbroiłem się w cierpliwość i chciałbym tylko wiedziec kiedy paczka będzie gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki za info na pewno będę cały czas na MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://www.rezi-modpack.c0.pl/ Sprawdziłem i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis157 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 coś mi jakby nie dziala jakbys mogl mi tylko napisac jak to zainstalowac li jak to uruchomic byłoby super (bo moze cos nei tak robie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak już coś to jutro. Jestem z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgie1 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.