Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] gta III crash i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na mojej Xperi Neo V , gdy włączam niektóre gry to się crashują po paru chwilach przegranych , na telefonie wszystko chodzi inne jak należy jak wiadomo telefon jest dobry ma specyfikacje procek 1ghz i 512mb ram to bardzo dobry telefon powiedzcie czemu sie crashuje >?

Opublikowano

Kup oryginał.

skąd masz pewność że nie gra na oryginalnych?

a co do problemu, spróbuj przenieść aplikację na sd, albo odwrotnie i wtedy odpalać

Opublikowano

Bo GTA 3 na neo v... mam co do tego pewne wątpliwości. Kup lepszy telefon i ci pójdzie. Ciekawe że ja próbowałem na 3 telefonach odpalać (Ace 2, Xperia L, LG L7) i jakimś tablecie od prestigio i wszystko działało bez laga

Opublikowano

@up ja grałem w GTA3 na HTC WFS 806mhz więc telefon nie jest problemem.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

już dawno nie mam telefonu tego został skradziony podczas Lekcji WF ;( , miałem tablet asus me301t bardzo dobry tam lepiej chodziło wszystko powiem wam że teraz poszukuje dobrego telefonu i patrze tak na lenovo co o tym sądzicie?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...