Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka jestem zielony w sprawie lol'a bo nigdy nie grałem nie wiem oco w tej grze chodzi nawet nie wiem czy jest popolsku Chciał bym zagrać ale nie wiem czy mi się opłaca bo skoro będzie po angilesku i bedę strasznie lamił to szkoda czasu co wy na to ? Koś mi objaśni najpierw oco chodzi w Lolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba5050 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Po polsku tez mozesz ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ale ogólnie o kij tam chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DxNoman3 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wybierasz postac chodzisz i zabijasz wszys tkich złoto zdobywasz zabijając potworki innych gierka jest po polsku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli17 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest w 100% po polsku. Czy ci się opłaca? Patrzę na prezkę i mam do cb pytanie. Czy opłaca ci się grać w minecrafta? O co chodzi? No więc tak. Zacznijmy od konta. Jesteś przywoływaczem i expisz po prostu grając mecze. expisz od 1 do 30lvla (na 30 odblokowują się gry rankingowe) W każdym meczu wybierasz postać czyli bohatera którego możesz kupić za RP (waluta płatna) oraz za IP/PZ (IP z angielskiego PZ z poslkiego, dostajesz za przegrany/wygrany mecz) W meczu chodzi o to aby rozwalić przeciwny nexus czyli ''serce'' przeciwnej drużyny. Aby się do niego dostać musisz rozwalać wieże, oraz inhibitory. Każda linia ( są 3 góra środek dół) ma 3 wieże + inhibitor (taka obrona bazy). Chodzi o to aby je rozwalić. (znowu ) Rozstawienie na liniach jest takie. Góra 1 osoba czyli tank. Środek 1 osoba czyli mag. Dół ADC czyli postać bijąca z daleka, bazująca na auto atakach oraz jego support czyli postać z healem, stunem, pomaga zdobywać kille dla ADC. no i jungler. Między liniami jest dżungla z potworami w której tank chodzi zabija potwory i pomaga innym linią. na minejszych lvlach 1-25 chodzi się we 2 na topa, i nikt nie przykłada uwagi jaka postać gdzie idzie. Złoto zarabiasz za zabicia, asysty, oraz miniony. Potwory ciągle wychodzące z nexusa. Czemu lol jest taki sławny? Bo żaden mecz nie jest taki sam no i przede wszystkim jeżeli wpłacisz na niego 3000000000000000000000000000zł to i tak nie będziesz lepszy. Jedyne co będziesz miał to inny wgląd postaci ( skórki ) oraz postacie kupione szybciej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba5050 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Priorytetem jest zniszczenie nexusa. Wtedy wygrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieponczki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to dynamiczna nawalanka, są różne tryby, standardowy to 5 na 5 graczy, na początku gry/lobby wybierasz bohatera jakim zagrasz. W każdej grze zaczynasz z 1lvl a max to 18 i posiadasz 475 złota. Złoto zdobywasz zabijając stworki, graczy itd. Uzbierasz więcej, kupisz lepsze przedmioty, twój bohater zadaje większe obrażenia. W grze chodzi żeby zniszczyć wieże, i taką superhiper wieże co nic nie bije fortece, i jak sie to rozwali to sie gre wygrywa . Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 chodziło mi o to czy to jest jakieś skąplikowane i czy opłaca się poświęcić czas na tą gierkę ale widze ze tak i chyba ja pobiorę A to jak ja mam 1 postać i naniej wbijam poziom ale mogę zmieniać jej wygląd wchodzać do gry / wybierając bohatera ? czy na każdym bohaterze wbijam lvl ? http://beta.eune.leagueoflegends.com/pl z tej strony się zarejestrować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRMAvsKALI Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Napewno to nie majnKraft .. kwadrat bije kwadrat kwadratem 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tam kwadrat bije kwadrat kwadratowym kwadratem - tak lepiej brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkoondzio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 NIE GRA LEAGUE OF LEGENDS NIE JEST TRUDNA. JEST NOOB FRIENDLY. Jak chcesz trudnej moby to możesz grać w Dote 2 (świetna gra) jak uważasz się za dziecko geniusza i jebanego mistrza świata to zapraszam do świata Star Craft'a 2 To minecraft wersja Ultimate <Johny Bravo> Ile razy można zadać jedno i to samo pytanie? Wejdź sobie w dział tutoriali tam jest wszystko od podstaw aż po rankedy a nie zaśmiecasz forum lub na stronę www.gry-online.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kupujesz przedmioty , grasz z graczami z internetu , chodzisz na linie ,są to : top/bot/mid/jungle , max. poziom 30 (potem grasz ranki ) , na liniach zabijasz miniony by mieć kasę . Pooglądaj streamerów lub jakieś recenzje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.