Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO problem Karta Nvidia

Buu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku Dziękuje za wszelkie chęci.Mam problem z FPS w CS głownie dlaczego że moja karta nvidia odmawia obsłużenia,ponieważ gdy w chodze w zakładke jakie programy maja z niej korzystac no to tam daje CS Go (odrazu mówie że gra jest kuponia na steam) ale i tak mi jej nie uzywa tylko słabsza karta "INTEL I3" i jeszcze gdy włanczam gre poprzez tam gdzie jest zainstalowana na dysku nie przez steam to pisze mi że "gra została włączona w trybie niezabezpieczonym poza steam i nie można grać na turniejowych i wogule" Prosze o Pomoc..

Opublikowano

Podaj konfigurację komputera.

jeszcze gdy włanczam gre poprzez tam gdzie jest zainstalowana na dysku nie przez steam to pisze mi że "gra została włączona w trybie niezabezpieczonym poza steam i nie można grać na turniejowych i wogule" Prosze o Pomoc..

Ponieważ nie włączasz przez steama. Gra musi być włączona przez steama

___________MPCmobile___________

maurice.bl.ee |

https://soundcloud.com/m3a3

Opublikowano

up, walnij sie w glowe, co wymysla? konfiguracja komputera chodzi o podzespoly juz chyba taki glupi to nie jest..

konfiguracja a podzespół to mi się wydaje czymś innym.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...