Buu1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na początku Dziękuje za wszelkie chęci.Mam problem z FPS w CS głownie dlaczego że moja karta nvidia odmawia obsłużenia,ponieważ gdy w chodze w zakładke jakie programy maja z niej korzystac no to tam daje CS Go (odrazu mówie że gra jest kuponia na steam) ale i tak mi jej nie uzywa tylko słabsza karta "INTEL I3" i jeszcze gdy włanczam gre poprzez tam gdzie jest zainstalowana na dysku nie przez steam to pisze mi że "gra została włączona w trybie niezabezpieczonym poza steam i nie można grać na turniejowych i wogule" Prosze o Pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADVERBPL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podaj konfigurację komputera. jeszcze gdy włanczam gre poprzez tam gdzie jest zainstalowana na dysku nie przez steam to pisze mi że "gra została włączona w trybie niezabezpieczonym poza steam i nie można grać na turniejowych i wogule" Prosze o Pomoc.. Ponieważ nie włączasz przez steama. Gra musi być włączona przez steama ___________MPCmobile___________ maurice.bl.ee | https://soundcloud.com/m3a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Podaj konfigurację komputera. CO KU#%@!? Napisz mu po polsku co ma dać a nie wymyślasz coś bo nikt się nie połapie. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub99941 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 up, walnij sie w glowe, co wymysla? konfiguracja komputera chodzi o podzespoly juz chyba taki glupi to nie jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 up, walnij sie w glowe, co wymysla? konfiguracja komputera chodzi o podzespoly juz chyba taki glupi to nie jest.. konfiguracja a podzespół to mi się wydaje czymś innym. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Podaj konfigurację komputera. Nie wiem czy to jest to ale jak sprawdzałem na wujku google to chyba to dodałem na załącznik MACIEK-KOMPUTER.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.