ARTXDD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W tym temacie bede prezentowac wam moje prace.Pierwszy skrypt na upominki po wejsciu na server.#1 Pomoc od gracza: NeqGPlay z czasem co 5 h od wyjscia z servera . #Skrypt na upominki od servera by RajZi on join set join message to "&e%player% wszedl na server ;)" on quit: set leave message to "&e%player% wyszedl z server'a ;(" wait 5 h if {join.%player%} is false: set {join.%player%} to true on login: wait 1 second #Diament! chance of 0.2%: give a diamond to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <bluet>Diament!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zloto! chance of 2.0%: give a gold 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <gold>10 zlota!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zelazo! chanc of 5.0% give a iron 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <white>10 zelaza!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Komenda na pokazanie jakie są upominki , nieradze dodawac % command /upominek: trigger: send "Po wejsciu na server masz szanse na takie prezenty jak:" send "<blue>Diament" send "<white>zelazo" send "<gold>zloto" #Skrpyt w 100% wkonany przez RajZi jezeli taki skrypt już istnieje prosze o zgłoszenie na skype: artxdd8000 #1.2 część 2 ale nwm czy dokonca dobrze ją zrobiłem prosze o napisanie w komentarzu command /prezent wait 5 h send "Poczekaj 5 h zeby uzyc ponownie komendy" #Diament! chance of 0.2%: give a diamond to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <bluet>Diament!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zloto! chance of 2.0%: give a gold 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <gold>10 zlota!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zelazo! chanc of 5.0% give a iron 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <white>10 zelaza!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #2 otherdrops zeby nieklamac to nie calkowicie wlasna robota to jest zmodifikowany otherdrops on mine of any ore: cancel event delete block send "&4&lSurowce tylko z kamienia./drop" on mine of stone: chance of 1.5%: give 1 iron ore to the player add 1 exp to player send "&8Brawo znalazles zelazo!" chance of 1.0%: give 1 gold ore to the player add 1 exp to player send "&6Brawo znalazles zloto!" chance of 0.4%: give a 1 emerald to the player add 5 exp to player send "&2Brawo znalazles szmaragd!" chance of 0.2%: give 1 diamond to the player add 5 exp to player send "&bGratulacje znalazles diament!" command /drop: trigger: send "&4&l>- Drop z kamienia -<" send "&l>-&b Diament:&7 0.6 &l-<" send "&l>-&2 Szmaragd:&7 0.8 &l-<" send "&l>-&6 Zloto:&7 1.2 &l-<" send "&l>-&8 Zelazo:&7 2.0 &l-<" #3 Repair all one SVIP VIP (potrzebny essential) #SVIP command /napraw przedmiotysvip: description: Naprawa wszystkich przedmiotow. usage: /napraw przedmiotysvip permission: SVIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla SVIP oraz Administracji. trigger: if argument 1 is "przedmiotysvip": execute player command "/repair all" else: command /napraw przedmiotsvip description: Naprawa jedna rzecz usage: /napraw przedmiotsvip permission: SVIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla SVIP oraz Administracji. trigger: if argument 1 is "przedmiotsvip": execute player command "/repair hand" else: #Skroty pod svip pod repa command /napraw p2: description: Naprawa wszystkich przedmiotow. usage: /napraw p2 permission: SVIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla SVIP oraz Administracji. trigger: if argument 1 is "p2": execute player command "/repair all" else: command /napraw p description: Naprawa jedna rzecz usage: /napraw p permission: SVIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla SVIP oraz Administracji. trigger: if argument 1 is "p": execute player command "/repair hand" else: #Vip command /napraw przedmiotyvip description: Naprawa wszystkich przedmiotow usage: /napraw przedmiotyvip permission: VIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla VIP oraz Administracji if argument 1 is "przedmiotyvip": execute player command "/repair all" with 1 h speed else: command /napraw przedmiotvip description: Naprawia jedna rzecz usage: /napraw przedmiotvip permission: VIP permission message: &l&4Komenda dostępna dla VIP oraz Administracji if argument 1 is "przedmiotvip": execute player command "/repair hand" with 10 min speed else: command /napraw pomoc trigger: send "&7|--------&9Komendy - Napraw SVIP&7--------|" send "&2/napraw przedmiotysvip &7- &2Naprawia wszystkie itemy!uzycie - caly czas" send "&2/napraw przedmiotsvip &7- &2Naprawia tylko item w rece!uzycie - caly czas" send "&2/napraw p2 &7- &2(skrot)Naprawia wszystkie itemy!uzycie - caly czas" send "&2/napraw p &7- &2(skrot)Naprawia tylko item w rece!uzycie - caly czas" send "&2/napraw help &7- &2Wyswietla liste komend!" send "&7|--------&9Komendy - Napraw VIP&7--------|" send "&2/napraw przedmiotyvip &7- &2Naprawia wszystkie itemy!uzycie- raz na 1h" send "&2/napraw przedmiot &7- &2Naprawia tylko item w rece!uzycie- raz na 10 min" send "&2/napraw help &7- &2Wyswietla liste komend!" else: bylo troche pisania ale postanowilem ze zrobie nwm czy dokonca dobrze prosze pisac w komentarzach #3,1Oto znowu repair dla vip svip tylko teraz troche inny i nwm czy go dobrze dokonca zrobilem prosze pisac command /napraw [<text>] description: Naprawia wszysto , jedna rzecz SVIP , VIP. trigger: if player has permission "SVIP": if arg 1 is "text": execute player command "/repair all" if player has permission "SVIP": if arg 1 is "text": execute player command "/repair hand" if player has permission "VIP": if arg 1 is "text": execute player command "/repair all" wait 10 min if player has permission "VIP": if arg 1 is "text": execute player command "/repair hand" wait 1 h else: send "&5&lKomenda dla SVIP , VIP." #4 Magiczna rozdzka (Pomoc z poradnika)Strzelanie creeperami i piorunami. #Strzelanie za pomoca PPM on rightclick holding a Stick: description: Magiczna rozdzka admina. if name of player's tool is "Rozdzka creeperow.piorunow": if player has permission "rozdzka.creeper.piorunow": #Creeper shoot a creeper from player with speed 5.0 = true #Piorun shoot a lightning from player with speed 5.0 = true else: #5 Itemy startowe uzycie 1 raz #Uzycie komendy 1 raz. variables: {Startowy.%player%} = false command /itemy Startowe: description: Startowe itemy dla Gracza. permission: uprawnienie.Startowe aliases: bk trigger: if {Startowe.%player%} is false: message "&eUzyles komendy Startowy!" give player a 272 give player a 273 give player a 274 give player a 275 give player a 307 give player a 309 set {Startowy.%player%} to true if {Startowe.%player%} is true: message "&cTej komendy mozna uzyc 1 raz" Szukam kogos kto by mnie uczyl pisania skryptow , bo mi to troche trudnopowiedziec wychodzi ;/chcialbym sam pisac skrypty np: zeby ustawiac domitp wiem ze to dla was programistow lub skrypterow ze tak to powiemniejest zbyt fajne ale prosze was o pomoc bo chcialbym pomagac wlasnie wten sposob TEST !!!!! SKLEP !!!! Tak samo tez niewiem czy dobrze napisalem jak zle prosze o wskazowke jak dobrze napisac. #KUP on rightclick on sign: if line 1 is "&5Kup": if line 2 is "%item%": if line 3 is "%money%" player is holding a %item%: add 1 %item% from player's tool send "<yellow>Kupiles 1 %line 2%. Za %money%" remove %line 3% to the player's account else: send "<red>Niemasz odpowiedniej ilosci pieniedzy." stop trigger #Sprzedaj on leftclick on sign: if line 1 is "&5Sprzedaj": if line 2 is "%item%": if line 3 is "%money%" player is holding a %item%: remove 1 %item% from player's tool send "<yellow>Sprzedales 1 %line 2%. Za %money%" add %line 3% to the player's account else: send "<red>Niemasz odpowiedniego itemu aby go sprzedac." stop trigger Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo fajny skrypt. Sam chciałem dodać podobny do mojej listy, ale byłeś szybszy. Przy "Zelazo" nie masz "#". Jedyna wada jest taka, że można się logować cały czas. Drugi skrypt jest podobny, nawet chyba skopiowany, bo też nie masz "#" przy żelazie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeqGPlay Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Może jak dasz tan u góry żeby np zmieniało zmienną false: na true: przy wejściu i po wyjściu żeby ona została potem trzeba odczekać 1 h i żeby znów zmienna wróciła na false: sprawdź może zadziała tu masz wstępny kod o co mi chodzi . mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi . (nie testowałem napisałem to tak abyś w miarę wiedział o co mi chodzi .) #Skrypt na upominki od servera by RajZi on join set join message to "&e%player% wszedl na server ;)" on quit: set leave message to "&e%player% wyszedl z server'a ;(" wait 1 h if {join.%player%} is false: set {join.%player%} to true on login: wait 1 second #Diament! chance of 0.2%: give a diamond to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <bluet>Diament!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zloto! chance of 2.0%: give a gold 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <gold>10 zlota!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player Zelazo! chanc of 5.0% give a iron 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <white>10 zelaza!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player if {join.%player%} is false: #Komenda na pokazanie jakie są upominki , nieradze dodawac % command /upominek: trigger: send "Po wejsciu na server masz szanse na takie prezenty jak:" send "<blue>Diament" send "<white>zelazo" send "<gold>zloto" #Skrpyt w 100% wkonany przez RajZi jezeli taki skrypt już istnieje prosze o zgłoszenie na skype: artxdd8000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo fajny skrypt. Sam chciałem dodać podobny do mojej listy, ale byłeś szybszy. Przy "Zelazo" nie masz "#". Jedyna wada jest taka, że można się logować cały czas. Drugi skrypt jest podobny, nawet chyba skopiowany, bo też nie masz "#" przy żelazie. ;p te # dodawalem do 1 ale niechcialo mi sie pisac wiec skopiowalem z 1 i wkleilem na 2 Może jak dasz tan u góry żeby np zmieniało zmienną false: na true: przy wejściu i po wyjściu żeby ona została potem trzeba odczekać 1 h i żeby znów zmienna wróciła na false: sprawdź może zadziała tu masz wstępny kod o co mi chodzi . mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi . (nie testowałem napisałem to tak abyś w miarę wiedział o co mi chodzi .) Dzieki za podpowiedz , tak wgl dopiero zaczynam pisac wiec niewszystko wiem i rozumiem wiec dziekuje za komentarze mam pytanie czy 2 skrypt ktory jest w temacie jest dobrze napisany ? ;P Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xElosik123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 RajZi? Byłeś na filmie u nooba komar1911 :P A tak po za tym skrypt w miarę dobry. Lajka ode mnie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 RajZi? Byłeś na filmie u nooba komar1911 :P A tak po za tym skrypt w miarę dobry. Lajka ode mnie dostaniesz dziekuje i bylem komara mam na skype to jest maly cheaterek ma op hacka ze tak to powiem i jakies tam maszynki :p dal se vipa na mchc.pl na moich oczach ;d Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @ARTXDD: Uważaj na KoMaRa, dobrze radzę... Wiele osób już się na nim przejechało. Jeśli chodzi o skrypty jak na początek bardzo fajne, oby tak dalej, rozwijaj się! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 fajne skrypty, rób to wszystko dalej. Tak jak wszyscy radzę Ci, usuń komara ze skype, chyba że go znasz - koleś rozpieprza wszystko, ale kiedyś się na tym przejedzie, że tak powiem jak ktoś się wkurwi to może go gdzieś zgłosić, ale to takie pierdolenie o szopenie nie na temat. Skrypty spoko, kontynuuj. Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 fajne skrypty, rób to wszystko dalej. Tak jak wszyscy radzę Ci, usuń komara ze skype, chyba że go znasz - koleś rozpieprza wszystko, ale kiedyś się na tym przejedzie, że tak powiem jak ktoś się wkurwi to może go gdzieś zgłosić, ale to takie pierdolenie o szopenie nie na temat. Skrypty spoko, kotynuuj. @ARTXDD: Uważaj na KoMaRa, dobrze radzę... Wiele osób już się na nim przejechało. Jeśli chodzi o skrypty jak na początek bardzo fajne, oby tak dalej, rozwijaj się! Pozdrawiam. Doceniam wasze komentarze dziekuje za rade oraz dziekuje za wszystko poszukuje kogos kto bedzie mnie uczyl jak pisac zaawansowane kody . Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prosze pisać czy dobrze zrobilem pkt #3 i #3,1 nwm czy dokonca dobrze , chcialem sie zapytac czy te wait bedzie dzialac czy lepiej dac delay Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich4S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ART, nie potrzebujesz nikogo do pomocy. Widać, że radzisz sobie całkiem dobrze. Pamiętaj, że podstawa to nauczyć się składni. A potem staraj się zrobić każdy plugin w skripcie, zaczynaj od prostych typu messangery, a z czasem przejdziesz na naprawde mocne. Ważne jest, by znać dobrze dokumentację, bo wtedy wiesz co tak naprawdę można w skripcie zrobić Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Świetne te skrypty, bardzo dobrze Ci idzie. Fajny jest ten 1 skrypt, taki praktyczny na każdy typ serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChecKxPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Te skrypty nie będą potrzebne prawie nikomu. Jak zrobisz Własne Repair do VIP'a / SVIP'a to będzie już dobrze. Nie chodzi mi o to że będziesz robił kod : "execute player command "repair hand" Wtedy on też domaga się permissions. Natomiast bez permissions "make player execute command "repair hand" . Jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ART, nie potrzebujesz nikogo do pomocy. Widać, że radzisz sobie całkiem dobrze. Pamiętaj, że podstawa to nauczyć się składni. A potem staraj się zrobić każdy plugin w skripcie, zaczynaj od prostych typu messangery, a z czasem przejdziesz na naprawde mocne. Ważne jest, by znać dobrze dokumentację, bo wtedy wiesz co tak naprawdę można w skripcie zrobić Dziekuje , ale pomoc mi sie przyda bo nie do konca wszystko rozumiem te skrypty ktore pisalem byly modifikowane , upominek na server stworzylem sam ;D . mofifikuje i pisze wlasne skrypty , ale jak juz pisalem potrzebuje pomocy zeby rozwijac sie dalej. dziekuje za opinie . Świetne te skrypty, bardzo dobrze Ci idzie. Fajny jest ten 1 skrypt, taki praktyczny na każdy typ serwera. Dziekuje . Te skrypty nie będą potrzebne prawie nikomu. Jak zrobisz Własne Repair do VIP'a / SVIP'a to będzie już dobrze. Nie chodzi mi o to że będziesz robił kod : "execute player command "repair hand" Wtedy on też domaga się permissions. Natomiast bez permissions "make player execute command "repair hand" . Jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to dobrze. Dzieki za twoja opinie sproboje zrobic repaira wlasnego ale nwm czy mi sie uda bo zaczynam dopiero dziekuje ci za opinie . Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Większość tych skryptów jest skopiowanych i lekko zmodyfikowanych :P Dowód ? :P #1 oraz #2 : http://www.mpcforum.pl/topic/1003565-spis-skryptow-i-poradnikow-userow-mpc-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich4S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ART, nie potrzebujesz nikogo do pomocy. Widać, że radzisz sobie całkiem dobrze. Pamiętaj, że podstawa to nauczyć się składni. A potem staraj się zrobić każdy plugin w skripcie, zaczynaj od prostych typu messangery, a z czasem przejdziesz na naprawde mocne. Ważne jest, by znać dobrze dokumentację, bo wtedy wiesz co tak naprawdę można w skripcie zrobić Dziekuje , ale pomoc mi sie przyda bo nie do konca wszystko rozumiem te skrypty ktore pisalem byly modifikowane , upominek na server stworzylem sam ;D . mofifikuje i pisze wlasne skrypty , ale jak juz pisalem potrzebuje pomocy zeby rozwijac sie dalej. dziekuje za opinie . Świetne te skrypty, bardzo dobrze Ci idzie. Fajny jest ten 1 skrypt, taki praktyczny na każdy typ serwera. Dziekuje . Te skrypty nie będą potrzebne prawie nikomu. Jak zrobisz Własne Repair do VIP'a / SVIP'a to będzie już dobrze. Nie chodzi mi o to że będziesz robił kod : "execute player command "repair hand" Wtedy on też domaga się permissions. Natomiast bez permissions "make player execute command "repair hand" . Jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to dobrze. Dzieki za twoja opinie sproboje zrobic repaira wlasnego ale nwm czy mi sie uda bo zaczynam dopiero dziekuje ci za opinie . Większość tych skryptów jest skopiowanych i lekko zmodyfikowanych :P Dowód ? :P #1 oraz #2 : http://www.mpcforum.pl/topic/1003565-spis-skryptow-i-poradnikow-userow-mpc-forum/ Tiesto nie spinaj... prawda jest taka, ze wiekszosc skryptow ma tak bardzo okreslony szkielet, ze nie da sie zrobic inaczej... Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up tak tak, ale tam nie ma żadnych kompletnie żadnych opcji wszystko zerżnięte, możesz w options zrobić np kupa: diamond ore a tu po prostu kopiuj + wklej, wszystko jest idealne mógłby choćby trochę w options zrobić coś od siebie dodać, bo naprawdę jest to zerżnięte... Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up tak tak, ale tam nie ma żadnych kompletnie żadnych opcji wszystko zerżnięte, możesz w options zrobić np kupa: diamond ore a tu po prostu kopiuj + wklej, wszystko jest idealne mógłby choćby trochę w options zrobić coś od siebie dodać, bo naprawdę jest to zerżnięte... nieprawda sam to pisalem przykro mi ze tak oceniasz moja prace bo serio sie staram ale no coz doceniam twoja opinie ;/ Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xElosik123 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A do skryptu na sklepy nie potrzeba dodatkowego pluginu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTXDD Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Większość tych skryptów jest skopiowanych i lekko zmodyfikowanych :P Dowód ? :P #1 oraz #2 : http://www.mpcforum.pl/topic/1003565-spis-skryptow-i-poradnikow-userow-mpc-forum/ sory ale pisalem pisze swoje i modifkikuje je ;/ A do skryptu na sklepy nie potrzeba dodatkowego pluginu? Ten niedziala wlasnie go naprawiam. Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przydatne skrypty, wezmę niektóre skrypty na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ale mam nadzieję, że nie znechęcił Cię mój post... taki hejt od typowego hejtera, zresztą chodziło mi o te dropy i różdżki reszta jest całkowicie OK! Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoQuseK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Fajne skrypty, lecz co edytowałeś sam w OtherDropsie? Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskaweeczka Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Skrypty świetne , nieźle Ci idzie ; d Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeqGPlay Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Poprawiony otherdrops możesz teraz sam ustawiać szanse na drop. options: ruda1: diamond ruda2: emerald ruda3: iron ore ruda4: gold ore #szansa na drop (ustawiasz po swojemu) szansadiax: 0.7% szansaemerald: 1.0% szansazloto: 1.5% szansazelato: 2.0 on mine of any ore: cancel event delete block send "&4&lSurowce tylko z kamienia./drop" on mine of stone: chance of {@szansazelazo}: give 1 {@ruda3} to the player add 2 exp to player send "&8Brawo znalazles zelazo!" chance of {@szansazloto}: give 1 {ruda4} to the player add 4 exp to player send "&6Brawo znalazles zloto!" chance of {@szansaemerald}%: give 1 {@ruda2} to the player add 6 exp to player send "&2Brawo znalazles szmaragd!" chance of {@szansadiax}%: give 1 {@ruda1} to the player add 8 exp to player send "&bGratulacje znalazles diament!" command /drop: trigger: send "&4&l>- Drop z kamienia -<" send "&l>-&b Diament:&7 0.7% &l-<" send "&l>-&2 Szmaragd:&7 1.0% &l-<" send "&l>-&6 Zloto:&7 1.5% &l-<" send "&l>-&8 Zelazo:&7 2.0% &l-<" Nie testowałem! ale mniej więcej tak ma to wyglądać. command /prezent trigger: if {prezent.%player%} is false: #Diament! chance of 0.2%: give a diamond to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <bluet>Diament!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zloto! chance of 2.0%: give a gold 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <gold>10 zlota!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player #Zelazo! chanc of 5.0% give a iron 10 to the player send "&4&l[&6Oto twoj Upominek&4&l] &2Otrzymales <white>10 zelaza!<orange>Spis prezentow pod /upominek" to the player else: if {prezent.%player%} is true: send "&aTej komendy mozesz uzyc ponownie za 5 godzin!" wait 5 h set {prezent.%player%} to false stop trigger Sprawdź teraz, bo miałeś w argumentach powpisywane text co nie działało poprawnie. command /napraw [<text>] description: Naprawia wszysto , jedna rzecz SVIP , VIP. trigger: if player has permission "SVIP": if arg 1 is "wszystkosvip": execute player command "/repair all" if player has permission "SVIP": if arg 1 is "rekasvip": execute player command "/repair hand" if player has permission "VIP": if arg 1 is "wszystkovip": execute player command "/repair all" wait 10 min if player has permission "VIP": if arg 1 is "rekavip": execute player command "/repair hand" wait 1 h else: send "&5&lKomenda dla SVIP , VIP." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.