KamikadzeHD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szukam kogoś kto ma na sprzedaż SMS-SHOP plus jeszcze do tego zrobiłby mi do tego Forum. Oferuje w nagrode Pieniądze i najlepiej żeby SMS-SHOP był pod HomePay. GG 45865107 PS. Strone już kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Forum możesz sam założyć na jakimś darmowym hostingu typu cba.pl masz tam nawet instalator różnych silników. SMS-Shop'ów jest masa, Wystarczy poszukać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan140 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Moge ci odsprzedać swój smshop a forum np mybb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamikadzeHD Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gracjan140 a Mógłbyś mi zainstalować to forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 SMS-SHOP polecam ten by Dramo, ale modyfikowany przez Assemoes czy jakoś tak. Zmieniony dość mocno kod, na lepsze, wywalenie zbędnego logowania i wiele więcej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1239991 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 .Risen mógłbyś dać dl? Bo nie potrafię tego edytowanego znaleźć. Z góry dzięki x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.