Skocz do zawartości

[GILDIE][AUTORSKIE PLUGINY]MKM[60S][DZIAŁAJĄCA FORTUNA][FULL PL][YouTube][FreeVIP]

Jodi

Rekomendowane odpowiedzi

refaaam ;))

Co do spawnu kolego może Tobie sie nie podobać, ale pracowaliśmy nad nim +/- tydzień i naprawde jest na poziomie nie rozumiem twoich gustów

Co do pluginów, prosze bez podstawnie nie oskarżać nas jak i naszego technika Jodiego i chcielibyśmy dostać jakiekolwiek dowody na to, że plugin jest kradziony. Tu nasuwa się pewien problem bo takowych dowodów nie bedzie - pluginy są autorskie ( Nie wszystkie )

Co do załogi kolega nas odrzucił za to, że po wbiciu na serwer spamował mi cyt. " Dasz opa ? moge adma ? jak nie dasz to wychodze " Prosze się nie kierować jego słowami jesteśmy fair wobec każdego gracza a nie mam zamairu mieć w PEŁNEJ załodze kogoś takiego jak ten dzieciak :)

reeef

Never trust a computer you can't throw out a window.

Kolego... Możesz zgłaszać, ale najpierw przeczytaj wszystko uważnie WYRAŹNIE pisze za co mozna otrzymac freevip. Nastepnym razem zastanow sie co piszesz :)

W tytule tematu pisze"FreeVip" teraz proszę o przyznanie na moje konto grupę VIP, inaczej zglaszam temat, usunięcie tego fragmentu.

Up Nie zrywaj cwaniaka, nigdzie nic nie pisze. Opcji edytuj umie użyć kazdy... Nie chcem was martwić, jednak na serwerze panują opóźnienia... Jeżeli jesteś zainteresowany, moge zaoferować darmową jezeli chodzi o pieniądze (to nie handel :)) maszyna dedykowaną, z zainstalowanym limuxem, 8GB, w tym miejsce na własny TS3... Jednak nie rozpisując sie tutaj, zapraszam ma pw.

(Powtarzam, to nie próba handlu, aby to udowodnić, jezeli użytkownik napisze, istniejemopcja zgłoś...)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

@UP

Łohohohohohohoohohohohoohohohohohoh o kuźwa dawno się tak nie uśmiałem :P

Błagam TS/Skype chce się z Was bardziej pośmiać :D

@KoORNel

Serwer jest Jelonka lecz pliki są moje,Jeśli masz jakieś propozycje to zapraszam na PW :)

@Edit

FreeVIP To tylko określenie,tak jak napisałem w temacie FreeVIP jest dla pierwszej Gildii i jej 3 członków

Up Nie zrywaj cwaniaka, nigdzie nic nie pisze. Opcji edytuj umie użyć kazdy... Nie chcem was martwić, jednak na serwerze panują opóźnienia... Jeżeli jesteś zainteresowany, moge zaoferować darmową jezeli chodzi o pieniądze (to nie handel :)) maszyna dedykowaną, z zainstalowanym limuxem, 8GB, w tym miejsce na własny TS3... Jednak nie rozpisując sie tutaj, zapraszam ma pw.

(Powtarzam, to nie próba handlu, aby to udowodnić, jezeli użytkownik napisze, istniejemopcja zgłoś...)

Jeśli próbujesz sie tu zareklamować to niestety nie jest to miejsce dla Ciebie, post gdzie jest wspomniane o freevip za gildie nie byl edytowany i pisze sie " nie zgrywaj" a nie zrywaj to tyle :)

"Co do pluginów, prosze bez podstawnie nie oskarżać nas jak i naszego technika Jodiego i chcielibyśmy dostać jakiekolwiek dowody na to, że plugin jest kradziony. Tu nasuwa się pewien problem bo takowych dowodów nie bedzie"

Stop stop stop stop

http://scr.hu/18al/bysmf

Prosiłbym żebyś przestał się już tu kompromitować idz sie ośmieszać na pw

Lepszej reklamy serwera nie dalo sie zrobic? Tutaj jest tylko IP NIC WIECEJ!

SErwera nie polecam glownie za reklame,ale i inni widac maja takie same zdanie

PozdrawiaM!

jest problem z wrzuceniem zdjęć, nasza reklama składa się ze zdjęcia na którym wszystko jest opisane znajdziesz ją w poście niżej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [GILDIE][AUTORSKIE PLUGINY]MKM[60S][DZIAŁAJĄCA FORTUNA][FULL PL][YouTube][FreeVIP]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...