Acristo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Lepiej kupić Cupida czy zbierać na Lokiego?Bo dziś grałem z Cupidem i miał staty 21-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisayuki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dołączam się do pytania. Moim zdaniem ''dla mnie'' był by Cupidyn ,ponieważ jest dobry w starciu sam na sam jak i w drużynie bo moze leczyć tymi serduszkami. Ps.Możesz mi powiedzieć jak zarabiasz gemy ?? , jak na reklamach to możesz mi powiedzieć na jakich i co ile je robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Loki na chwile obecną jest lepszy od Cupida, bo nadaje się równie dobrze do jungli, na solo i na double linie.A jego dmg w late game to coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok dzięki.A potem warto lepiej kupić Sobka czy Archane? Gemów nie zarabiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisayuki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A korzystając z tematu. Ile warte 200 gemów?? W zł,euro lub PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A korzystając z tematu. Ile warte 200 gemów?? W zł,euro lub PLN Najtańsza możliwa opcja to 400 gemów za 6,40 € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.