HE! Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 WitamCię [you]. Serdecznie chciałbym Cię zaprosićNa sieć serwerów NieZiemskiSkillZapewniamy: - Niskie pingi.- Doświadczoną administrację.- Serwery online 24/7.- HLTV.- Fachową pomoc.- Miłą atmosferę.- Wiele godzin udanej rozrywki.Sprawdź i przekonaj się sam!~ IP: 178.19.110.98:27096~ MOD: JailBreak~ Czas Mapy: 20 minut~ Fast Download: TAK !~ Lokalizacja: ~ Ilość slotów: 20~ Platforma: Steam & NonSteam~ Head Admin: HE!~ Graj:Polacz Mamy również FFA i będzie diablomod oraz wiele innych serwerów! Odnośnik do komentarza
Zaczekkk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie polecam..Serwer to zwyczajna paczka Cypisa i tyle..Wgranie kilka pluginów i się dzieci cieszą.. Nie polecam nawet pluginu z własną zabawą nie zrobili..Żenada po prostu ! Odnośnik do komentarza
Mariko Tsukasa Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Słaba prezentacja i po tej wypowiedzi wyżej nawet nie wiem czy tam wbije na 5min ;/ Odnośnik do komentarza
HE! Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zaczekk i mariko to 2 dzieci, które mi spamią na serwie i forum reklamując serva bo płaczą, że na moim ludzie grają a na ich nie. Rozumie, że zazdrościcie, ale to nie znaczy, że musicie takie głupoty pisać a co do wypowiedzi zaczekk to nie jest paczka cypisa jest tu tylko jego pare pluginów. Reklamowaliście u mnie serwer wbiłem na chwile masakra jakaś. menu nie ma pod v adminy sprzedajecie na gg za 10zł jakaś porażka powodzenia 10latki Odnośnik do komentarza
Zaczekkk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest paczka cypisa widać po modelach grach i po wszystkim ,haha 10latki hah Po za tym wyrazam tylko opinie na temat tego serwera ,bo to jest tylko paczka z kilkoma pluginami i tyle Odnośnik do komentarza
GalaxyyKing Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie polecam servera administracja nie ogarnia a pluginy są prosto z intenetu Odnośnik do komentarza
HE! Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szkoda gadać myślicie, że zbierzecie się pizdeczki i będziecie spamić w prezentacja kolejny matołek, który robił fk i reklamował serwa oraz latał na sh kto jeszcze? w 5 fk robiliście i reklamowaliście idioci A administracja ogarnia bardzo jak byś chciał wiedzieć więc nie wypowiadaj się na temat na który nie masz pojęcia pluginy prosto z netu? aha pozdrawiam Sami chcieliście wojne z waszym serwem więc pożałujecie. A to jest dowód z amxbans proszę moderatora o ukaranie panów wyżej Dowód: 2013-08-14 Zaczekk HE! reklama+MFK Na zawsze 0 0 2 2013-08-14 Tsukasa HE! reklama+MFK Na zawsze 0 0 0 2013-08-14 Galaxyy HE! reklama+MFK+SH Na zawsze 0 0 2013-08-14 Montor HE! reklama+MFK Na zawsze 0 0 2013-08-14 Bananekk HE! reklama+MFK Na zawsze 0 0 Odnośnik do komentarza
GalaxyyKing Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 HAHAHAHHAHAAH koleś pls weź wyjdź ja na cs nie mam nick Galaxyy Odnośnik do komentarza
yojen Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie polecam serwera, jakaś banda dzieci z ich serwerowni wbija na forum po czym spami w każdym dziale reklamą, gdybym zrobił ss, mógłbyś sam warna tutaj zarobić... Odnośnik do komentarza
freszu` Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 yojen dobrze gada to są dzieci które spamią nie polecam ! "Popatrz, karuzela kręci się obrazScena woła cię, a oni chcą twój autografOna chce cię poznać, odlecieć i doznaćTego czego dzieci nie wiecie po dobranockachTu spotkasz mnie, po trzeciej diecie nie na fecieKiedy głos na dnie, kaca nie leczy alka seltzerI nie poznasz mnie, choć leci ci pot po tapecieDemagogia w tle poleci cicho ci potem odleciećZostaw mnie, przychodzi mi tu kwitom syto lecieć" Odnośnik do komentarza
Mrowa1020 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zaczekk i mariko to 2 dzieci, które mi spamią na serwie i forum reklamując serva bo płaczą, że na moim ludzie grają a na ich nie. Rozumie, że zazdrościcie, ale to nie znaczy, że musicie takie głupoty pisać a co do wypowiedzi zaczekk to nie jest paczka cypisa jest tu tylko jego pare pluginów. Reklamowaliście u mnie serwer wbiłem na chwile masakra jakaś. menu nie ma pod v adminy sprzedajecie na gg za 10zł jakaś porażka powodzenia 10latki Widze że wypowiadasz się na temat o którym pojęcia nie masz , po I nikt jeszcze na GG nie kupił admina z racji tego, że na GG nie wchodzę hmmm... od roku ? po II widać u was brak ogaru, bo każdy "głupi" potrafi wpisać w google Jail Break cypis amxx i pobrać aktualną wersję i wrzucić na serwa Ukarać ma moderator za co ? za FK na twoim serwerze ? <haha> Menu nie ma pod V bo autobinda nie ma, samemu trzeba wpisać a jesli nie umiesz to podpowiem bind "v" "say /menu", tak jak i w menu simona masz automatyczne bindowanie bodajże pod F9 więc widać, że nawet na serwie nie byłeś albo czytać nie potrafisz Sam jak z ciekawości wbiłem to nie chciałem dłużej niż 1 mapę siedzieć z racji przewagi dzieci niż ogarniętych osób które wykorzystują mapę a admin czy jest czy nie nie reaguje na skargi graczy Nie porównuj nicku z forum bo inny mam tu inny na swoim forum ogar inny w grze Powiadasz że 10 latki ? sam swoim zachowaniem i spamem reklamami na naszym/moim serwie, że poziom gimbazy u was przeważa. Nie mam tu na celu obrażać, hejtować czy jak to określać ale fakt, że założyłeś ten temat żeby przeczytać opinie osób te gorsze i te lepsze i widocznie na te gorsze aż ci odbyt ściska i nie potrafisz się z tym pogodzić, że nie wystarczy pobrać gotowca i wrzucić lecz mieć też coś swojego bo paczka cypisa jest praktycznie na większości serwerów czy to na topfragu czy networku, ta co jest u nas prawdopodobnie jest jedyna z racji tego że była ona dawno i nie miałem kiedy jej zmienić gdyż nie miałem pasów do FTP. Czy soplica czy inne sieci serwerów wbijają na pierwszy lepszy serwer z tym samym modem reklamują i piskliwym głosem "zapraszają" na swój serwer ? Nie sądze, bynajmniej nie u nas tak jest Wbijacie na nasze forum i myślicie, że reklamując swój serwer w każdym dziale (szkoda że w koszu tematu nie założyliście) to "zagniecie" nas. Jest się przynajmniej z czego lub z kogo pośmiać ale to nie jest na rzeczy. Na rzeczy jest to, że zaczynacie syf i skończyć go nie potraficie. Wojnę ? z dziećmi ? <hahah> powodzenia i co też zmienicie hosting jak grandskill ? że nie wiedzieli co się dzieje Trzeba umieć przyjąć na siebie gorsze i złe opinie bo nie każdemu się podoba a dla was ten serwer może mieć niewiadomo co patrząc przez różowe okulary a dla innych ktorzy już na takim grali porównując do waszej to widzą zwykły serwer, nic nowego. Zauważ, że na topfragu nie znajdziesz osoby która nie ma mutacji, i tam możesz zobaczyć coś więcej niż u was;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Why Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Serwer nie działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.