Skocz do zawartości

NieZiemskiSkill Najlepszy JailBreak (rozkręcony)

HE!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Cię
[you]. Serdecznie chciałbym Cię zaprosić

Na sieć serwerów NieZiemskiSkill
Zapewniamy:

- Niskie pingi.

- Doświadczoną administrację.

- Serwery online 24/7.

- HLTV.

- Fachową pomoc.

- Miłą atmosferę.

- Wiele godzin udanej rozrywki.

Sprawdź i przekonaj się sam!

naszeserwy.png

b_560_95_1.png

~ IP: 178.19.110.98:27096

~ MOD: JailBreak

~ Czas Mapy: 20 minut

~ Fast Download: TAK !

~ Lokalizacja: Polska.gif

~ Ilość slotów: 20

~ Platforma: Steam & NonSteam

~ Head Admin: HE!

~ Graj:
steamgc.png
Polacz

Mamy również FFA i będzie diablomod oraz wiele innych serwerów!

zaczekk i mariko to 2 dzieci, które mi spamią na serwie i forum reklamując serva bo płaczą, że na moim ludzie grają a na ich nie.

Rozumie, że zazdrościcie, ale to nie znaczy, że musicie takie głupoty pisać a co do wypowiedzi zaczekk to nie jest paczka cypisa jest tu tylko jego pare pluginów.

Reklamowaliście u mnie serwer wbiłem na chwile masakra jakaś.

menu nie ma pod v adminy sprzedajecie na gg za 10zł jakaś porażka powodzenia 10latki

Szkoda gadać myślicie, że zbierzecie się pizdeczki i będziecie spamić w prezentacja kolejny matołek, który robił fk i reklamował serwa oraz latał na sh kto jeszcze? w 5 fk robiliście i reklamowaliście idioci

A administracja ogarnia bardzo jak byś chciał wiedzieć więc nie wypowiadaj się na temat na który nie masz pojęcia pluginy prosto z netu? aha pozdrawiam :)

Sami chcieliście wojne z waszym serwem więc pożałujecie.

A to jest dowód z amxbans

proszę moderatora o ukaranie panów wyżej

Dowód:

2013-08-14 pl.png Zaczekk HE! reklama+MFK

Na zawsze

0 0 2 cstrike.gif 2013-08-14 pl.png Tsukasa HE! reklama+MFK

Na zawsze

0 0 0 cstrike.gif 2013-08-14 pl.png Galaxyy HE! reklama+MFK+SH

Na zawsze

0 0 cstrike.gif 2013-08-14 pl.png Montor HE! reklama+MFK

Na zawsze

0 0 cstrike.gif 2013-08-14 pl.png Bananekk HE! reklama+MFK

Na zawsze

0 0

yojen dobrze gada to są dzieci które spamią nie polecam !

"Popatrz, karuzela kręci się obraz
Scena woła cię, a oni chcą twój autograf
Ona chce cię poznać, odlecieć i doznać
Tego czego dzieci nie wiecie po dobranockach
Tu spotkasz mnie, po trzeciej diecie nie na fecie
Kiedy głos na dnie, kaca nie leczy alka seltzer
I nie poznasz mnie, choć leci ci pot po tapecie
Demagogia w tle poleci cicho ci potem odlecieć
Zostaw mnie, przychodzi mi tu
kwitom syto lecieć"

39113538075695522437.gif

zaczekk i mariko to 2 dzieci, które mi spamią na serwie i forum reklamując serva bo płaczą, że na moim ludzie grają a na ich nie.

Rozumie, że zazdrościcie, ale to nie znaczy, że musicie takie głupoty pisać a co do wypowiedzi zaczekk to nie jest paczka cypisa jest tu tylko jego pare pluginów.

Reklamowaliście u mnie serwer wbiłem na chwile masakra jakaś.

menu nie ma pod v adminy sprzedajecie na gg za 10zł jakaś porażka powodzenia 10latki

Widze że wypowiadasz się na temat o którym pojęcia nie masz , po I nikt jeszcze na GG nie kupił admina z racji tego, że na GG nie wchodzę hmmm... od roku ?

po II widać u was brak ogaru, bo każdy "głupi" potrafi wpisać w google Jail Break cypis amxx i pobrać aktualną wersję i wrzucić na serwa

Ukarać ma moderator za co ? za FK na twoim serwerze ? <haha>

Menu nie ma pod V bo autobinda nie ma, samemu trzeba wpisać a jesli nie umiesz to podpowiem bind "v" "say /menu", tak jak i w menu simona masz automatyczne bindowanie bodajże pod F9 więc widać, że nawet na serwie nie byłeś albo czytać nie potrafisz

Sam jak z ciekawości wbiłem to nie chciałem dłużej niż 1 mapę siedzieć z racji przewagi dzieci niż ogarniętych osób które wykorzystują mapę a admin czy jest czy nie nie reaguje na skargi graczy

Nie porównuj nicku z forum bo inny mam tu inny na swoim forum ogar inny w grze ;)

Powiadasz że 10 latki ? sam swoim zachowaniem i spamem reklamami na naszym/moim serwie, że poziom gimbazy u was przeważa.

Nie mam tu na celu obrażać, hejtować czy jak to określać ale fakt, że założyłeś ten temat żeby przeczytać opinie osób te gorsze i te lepsze i widocznie na te gorsze aż ci odbyt ściska i nie potrafisz się z tym pogodzić, że nie wystarczy pobrać gotowca i wrzucić lecz mieć też coś swojego bo paczka cypisa jest praktycznie na większości serwerów czy to na topfragu czy networku, ta co jest u nas prawdopodobnie jest jedyna z racji tego że była ona dawno i nie miałem kiedy jej zmienić gdyż nie miałem pasów do FTP.

Czy soplica czy inne sieci serwerów wbijają na pierwszy lepszy serwer z tym samym modem reklamują i piskliwym głosem "zapraszają" na swój serwer ? Nie sądze, bynajmniej nie u nas tak jest :)

Wbijacie na nasze forum i myślicie, że reklamując swój serwer w każdym dziale (szkoda że w koszu tematu nie założyliście) to "zagniecie" nas. Jest się przynajmniej z czego lub z kogo pośmiać ale to nie jest na rzeczy. Na rzeczy jest to, że zaczynacie syf i skończyć go nie potraficie. Wojnę ? z dziećmi ? <hahah> powodzenia :) i co też zmienicie hosting jak grandskill ? :D że nie wiedzieli co się dzieje ^^

Trzeba umieć przyjąć na siebie gorsze i złe opinie bo nie każdemu się podoba a dla was ten serwer może mieć niewiadomo co patrząc przez różowe okulary a dla innych ktorzy już na takim grali porównując do waszej to widzą zwykły serwer, nic nowego. Zauważ, że na topfragu nie znajdziesz osoby która nie ma mutacji, i tam możesz zobaczyć coś więcej niż u was;)

Pozdrawiam :)

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum NieZiemskiSkill Najlepszy JailBreak (rozkręcony)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...