Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o ps4 bo ja nie wiem czy to kudpicczy nie bo czytałem że tam trzeba płacić za konta gold i dopiero grać przez nete więc zapraszam do dyskusji aha i jeśli zły temat to sorry ale nie wiem do jakiego dać :)

Opublikowano

Tyle samo co teraz na ps3 ewentualnie parę groszy podwyższą cenę produktu.

1 rok - 200zł

90 dni - 60zł

30dni (trial)- w tej chwili jest darmowy

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Aha a czy na ps3 nie można grać w gry online np. CodMw3 Multiplayer bez kupowania tego ,,Plusa'' tylko z ołączeniem internetowym i czy na ps4 też tak będzie

Opublikowano

Na ps3 wystarczy, że masz internet, nie potrzebujesz ps+ do gier online.

Natomiast w ps4 gdy będziesz chciał pograć z innymi graczami (online) będziesz potrzebował ps+.

Podobna zasada jest z x-box'em masz wykupiony abonament to możesz grać w multiplayer

@down

Liczy się kasa.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

SknerusPl, właśnie nie ;) PS+ teraz będzie promocja po/w czasie gamescoma na 1 rok. Kupujesz 1 rok (w pss lub na allegro kod na 365 dni) i dostaniesz 3 mc gratis, chyba że będzie inna promocja + :D

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...