Gamon95 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hej, mam kilka odnośnie oddanego kapłana Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc i udzielenie odpowiedzi 1. Jaki towarzysz jest najlepszy dla oddanego kapłana ? Słyszałem, że najlepszym towarzyszem jest " Oczarowujący kamień Ioun " ? Ale z tego co czytałem jest to towarzysz, który tylko zwiększa moje statystki, a nie ma jakiegoś dobrego towarzysza co pomaga mi również bić ? Np " Mistyczna Fera ", " Fera ", " Archonot Ognia " ? 2. Jakie itemki kupować dla niego na 60 lvl ? W jaki set się na początek zaopatrzyć ? I co dalej kupować ? 3. Jakie uroki najlepiej dodawać dla Oddanego kapłana ? 4. Co daje farbowanie ubrania ? Dodaje to jakieś bonusy, moce ? 5. Jakie profesje wybrać dla Oddanego kapłana ? 6. Czy jeżeli kupię w domie aukcyjnym monta 110% to mogę na nim od razu jeździć czy muszę jeszcze coś wykupić ? 7. Czy wybór lokalizacji początkowej, wybór bóstwa ma jakieś znaczenie ? 8. Mógłby mi ktoś podać build typowo pod pvp ? Szukałem w google, jakiegoś buildu i tutaj na mpc forum, ale niestety nic takiego nie znalazłem, wiedziałem tylko mnóstwo buildów, ale bardziej pod pve niż pod pvp 9. Jak zdobyć dwa ostatnie miejsca profesji ? To chyba tyle w razie jeszcze jakiś pytań napiszę w tym temacie, z góry dziękuję za odpowiedź Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordOnix ;) Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1 - Na 60lvl Ioun najlepszy. 2- -_- 3- Miejsce użytkowe - Mroczny urok (Ruch) Miejsce na obronę - Lazurowy urok (Obrona) lub Świetlisty urok (HP) Miejsce na atak - Lazurowy urok (Uderzenie krytyczne) lub Srebrzysty urok (Ozdrowienie) Miejsce na wzmocnienie pancerza - Urok duszy Miejsce na wzmocnienie broni - Urok Świętego Mściciela lub Urok Ognia Plagi 4. Zmienia tylko kolor. 5. Przywództwo, Alchemia, Wyrób kolczug. 6. Wymagany 20lvl postaci. 7. Nie 8.Ten build się sprawdza na PvP, lecz nie jest typowo pod PvP Moce używane w PvE: Nieograniczona - Święty Płomień, Pieczęć Astralna Spotkanie - Słoneczny Wybuch, Leczące Słowo, Astralna Tarcza Dzienne - Płomienny Cios, Święta Ziemia Cecha klasowa - Wiedza Uzdrowiciela, Jasnowidzenie Moce używane w PvP: Nieograniczona - Święty Płomień, Pieczęć Astralna Spotkanie - Onieśmielające Światło, Leczące Słowo, Astralna Tarcza Dzienne - Boski Pancerz, Młot Losu Cecha klasowa - Jasnowidzenie, Przerażający wgląd 9. Pierwsze: musisz użyć 4 osoby z bonusem 25% lub 2 z 50% szybkości, drugie: musisz wycrafcić item rangi 3, żeby móc to zrobić musisz mieć co najmniej niebieskie itemki do profesji (4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamon95 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Ok 2. No bo nie wiem co do niego najlepiej kupić, widze na ah pełno itemków ... jedne droższe, drugie tańsze i to jest problem ... Bo nie wiem czy te najdroższe to już są najlepsze czy są jeszcze mocniejsze ?3. Ok 4. A to spoko 5. Ok 6. Ale nie muszę kupować jakiś książek, żeby móc na tych lepszych koniach jechać ? Bo widziałem, że jest coś za 800k, i 2kk ? 7. Ok 8. Ok, zobaczę ten build, najwyżej wykombinuje coś pod siebie 9. Aha, a jak te osoby zdobyć ? Widziałem je na domie aukcyjnym, ale niestety trochę drogie. I takie item mogę zrobić dopiero na maksymalnym poziomie profesji ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordOnix ;) Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 2 : Zależy o jaki set tobie chodzi , t1 czy t2 ? Bo widzę że t2 jest tanie dla oddanego, więc raczej opłaca już się kupić te lepsze, więc 2 itemki światła wiary (moc) oraz 2 itemki wielmożnego rycerza zakonnego, a jeżeli chcesz t1 (troszkę tańsze, ale gorsze) to Polecam Kupić 2 itemki świętej broni oraz 2 itemki oraz boskiego (moc) Emisariusza (krytyk). Jeżeli chodzi o broń to polecam symbol smoczego oka, na początek będzie najlepszy, a potem jak uzbierasz kupić sobie najwyżej pradawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamon95 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 2. Widziałem takie coś w grze czy jest to dobry set dla oddanego ? 6. A o co chodzi w tym, że mogę kupić coś dla swojego wierzchowca ? Widziałem takie itemki za 800k AD i za 2kk AD ? 9. A jak zdobyć tych gości 25,50% i jak to zrobić, żeby ten bonus zaliczyło ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordOnix ;) Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 2. Widziałem takie coś w grze czy jest to dobry set dla oddanego ? 6. A o co chodzi w tym, że mogę kupić coś dla swojego wierzchowca ? Widziałem takie itemki za 800k AD i za 2kk AD ? 9. A jak zdobyć tych gości 25,50% i jak to zrobić, żeby ten bonus zaliczyło ? 2 - Tak dobre , ale takie EQ nie jest mało warte sama broń + dodatkowa są warte z 1kk diamentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamon95 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wow, tak przypadkiem znalazłem gracza z takim eq, uroki miała rangi 8. A możesz tez odpowiedź na te pytanie 6 i 9 ? Bo nie wiem co i jak w tym 9 i po co u handlarza wierzchowcami można kupić te itemki za 800k i 2kk ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.