polska1290 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poda ktoś stronkę gdzie zmienię hasło do konta na lolu (EUNE), ponieważ koledzy będą zaczynać grać w lola a wcześniej graliśmy ponad 5 lat w metina i oni moje passy znają a w lolu mam te same. Szukałem stronki ale znaleźć nie mogę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CayceR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Logujesz się na konto tutaj: beta.eune.leagueoflegends.com/pl Klikasz "Loguj", logujesz się, w tym samym miejscu co był "Loguj" jest twój nick z lol'a, klikasz na ten nick, wybierasz "Zmień hasło", zmieniasz hasło @Pośpieszę to trochę: https://account.leagueoflegends.com/login Come on, shoot faster, Just a little bit of energy! I wanna try something fun right now, I guess some people call it anarchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.