QuarK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Część Przynajmniej kilka osób, które czyta ten poradnik zastanawia się jak zrobić podwójny wydech w aucie. a)Potrzebujemy: -Editeur Handling GTA San Andreas b)Jak to zrobić: 1.Otwieramy nasz program, po czym wybieramy Ficher a następnie Ouvrir. 2.Szukamy pliku handling.cfg(czy jakoś podobnie). 3.Szukamy auta, w którym to chcemy przerobić. 4.Przechodzimy do zakładki lags de vehicule i zaznaczamy DOUBLE_EXHAUST. 5.Zapisujemy -Klikamy Fishier a potem Enregistrer sous. No to chyba tyle. Mam nadzieję ,że wam się przyda, a co najważniejsze miło czytało. Proszę nie kopiować poradnika na inne strony, jeżeli już się tak bardzo chce to proszę napisać na PW(dając link do tego tematu i link do forum na które chce się wrzucić),jeżeli już pozwolę należy na tym forum dać odnośnik do tego oraz napisać ,że autorem tematu jestem JA i ,że się go za ewentualną zgodą autora skopiowało. Poradnik jest w całości wykonany i napisany przeze mnie.Dziękuję za przeczytanie i ewentualną ocenę i komentarz. Miłego Dnia! Autor: QuarK Data: 2013-08-18 Odnośnik do komentarza
TheSznajper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zadnych obrazkow? :x Odnośnik do komentarza
QuarK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zadnych obrazkow? :x Nie widzę sensu, ponieważ wszystko jest opisane. A i program ma jedno menu, także łatwo się zorientować. Zresztą nie widzę sensu w dawaniu obrazka, do tak krótkiego poradnika jakim jest ten. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.