Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałem Hasła Do Dorcy Na Serwerze Sdlongju S1

dawid528

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się.. wszystko się da... na stronie jest na 100% taka możliwość tylko musiałbyś przetłumaczyć stronke (aby zmienić hasło/email/przypomnieć dozorce wchodzisz do IS i tam masz takie ustawienia ale nie wiem które to, sorki :/)

Ale poszukaj może ci się uda znaleźć :)

@down

może i nie ma.. ale pewności 100% nie mamy ;pp

spróbuj także zagadać do gm'a (po angielsku np.) może on będzie ci umiał pomóc ;pp (tylko uważaj bo czasem banują ;/)

Opublikowano

KefasVhehe :)

Nie ma możliwości przypomnienia hasła do depo na privach.

@Topic

Jedynym sposobem żeby wejść do depo to wpisywanie takich haseł, które znasz (i mógłbyś ustawić) i na 100% wejdzie...

INNEGO SPOSOBU NIE MA!

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

a jest jakaś możliwość pozbycia się przedmiotu którego się nie da wyrzucić sprzedać w tobole sprzedać na handlu sprzedać u NPC Pomóżcie mam 96 lvl i nie chcę zaczynać od początku gry

Opublikowano

@up

nie wprowadzaj usera w błąd -.-

@topic

było pełno tematów o handlu zbrojami HWANG... wystarczy mieć klienta metina US :)

(zapodałbym link do topicu o tym.. ale nie mogę znaleźć :()

Opublikowano

NAPISAŁ ŻE CHODZI MU O PIERŚCIEŃ A NIE O ZÓŁĆ!! Ludzie nauczcie się czytać -.-

Tak jak już ktoś napisał próbuj hasła które mogłeś wpisać innego sposobu nie ma (koledzy mi zrobili kawał schowali eq do magazynu i zmienili hasło [na moim koncie] i teraz w pizdu biała i smiercio ;/)

Jeżeli nie macie zamiaru mu pomóc a tylko nabijać posty to proszę nie pisać :) (wiem że nie mi upominać ale nie lubie spamu :))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Sory że odkopuje.

Wie ktoś jak zmienić hasło do logowania ?? .Wiem co kliknąć na stronie bo mam przetłumaczoną ale nie wiem co to za punkt i nie wiem co tam wpisać "Rejestracja numeru identyfikacyjnego" i "Zmienić numer identyfikacyjny (sprzedaż L. zmienić numer ID, aby uniknąć sporu, jeśli nie zmienić kurs, aby wypełnić stary! Uwaga!)" (przynajmniej tak to wygląda przy tłumaczeniu) . Proszę o pomoc wynagrodzę .

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

strone sdl s1 można przetłumaczyć na google > tłumacz język chiński na polski ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...