Linaxis Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 POLSKA TELEWIZJA W JAKOŚCI HD Chciałbym wam przedstawić telewizje internetową w kórej mamy wiele programów a w tym rónież kanały HD. Dzięki Weeb TV będziemy mogli oglądać kanały w taki sam sposób jak posiadacze dekoderów NC+ czy Cyfrowego polsatu. Prucz tego mamy dodatkowe kanały których nie posiadają inni operatorzy takie jak " Świat według kiepskich czy Daleko od noszy " Dodatkowo posiadamy również opcje PPV czyli " kiedy będzie emitowany jakis program w którym trzeba płacić walka czy mecz " mamy go tutaj do obejrzenia bez zadnych dodatkowych kosztów. cały spis kanałów jest na stronie http://weeb.tv/channels Cennik usług jest bardzo tani i można aktywować go przelewem jak i sms.http://weeb.tv/premium/mypaid Zachęcam przetestowania telewizji , bardzo dobre rozwiązanie dla osób przebywających za granicą kraju ! Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Prócz* Co do telewizji nie jestem przekonany. Pewnie trzeba mieć dobre łącze, a poza tym wolę nie ryzykować i nie wydawać kasy na to co nie wiem czy jest pewne. Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sam używam weeb, nie trzeba mieć full łącza. Nie musisz też płacić, bo premium pozwala wejść, gdy jest zapełniony kanał. Mi przy 2mb tylko troszkę cofalo. Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja oglądam od dawna z tej strony bo nei mam TV w pokoju i jest nawet okej. A SMSem nie widziałem płatności. Ogólnie daje rade ;d Jedyne co oglądam to Dr House (ponownie wszystkie sezony ) i jest tam nawet nadawany w HD Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Znam ta strone i polecam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.