Ziolorz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy ktos umie wyjasnic jak to ustawic bo poustawialem ale mi nie zatrzymywalo na danym bonie tylko lecialo dalej np ustawilem sila 12 i widzialem jak byla ale npolecialo dalej jestem troche laikiem w tym sprawach wiec prosze o proste odpowiedzi -Dzieki Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No dajesz ltem na pierwszym slocie np. bojowy miecz , ustawiasz bony 12 siła , 10 krytyk itd . Klikasz start i miksuje ; x Odnośnik do komentarza
vUq.! Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zmień czas zmiany bo może zmieniał za szybko i przez przypadek zmienił . Ustaw czas na 0.5 albo 0.7 . Kombinuj Odnośnik do komentarza
Ziolorz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 czas mam na 0.7 tylko klopot w tym ze wskoczyl bon i zaraz sie zmienil jak zrobic aby on pozostal a reszta sie zmieniala na dogodne dla mnie Odnośnik do komentarza
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przecież nie da się zostawić jednego bonusu,i zmieniać czterech innych.Zmienia się 5 naraz... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.