Linaxis Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 xxx Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kolejny Fake? Czy ma razem warez? Ja wolemogladać HD z serwisów pewnych takich jak kinomaniak.tv. Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kolejny Fake? Czy ma razem warez? Ja wolemogladać HD z serwisów pewnych takich jak kinomaniak.tv. Nie spamuj, jeśli nie sprawdzisz. Ciekawa stronka, posiada rzeczywiście filmy hd, ale dosyć mały zbiór. Powodzenia w jej rozwijaniu. Odnośnik do komentarza
Dragon33 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Boże, jak śmiechłem. Oglądanie filmów w "hd" online. To, że rozdzielczość wynosi 1080p nie znaczy, że obraz będzie miał nawet dostateczną jakość. PS. Zgłoszone za reklamę. Pomogę z matematyki, PW. Odnośnik do komentarza
Linaxis Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 PS to nie reklama tylko chce pomóc takim jak wy abyście nie musieli wchodzić na niepewne strony , i nie musieli pobierać filmów z neta bo to strata czasu dodatkowo jeszcze mam jedną strone któa ma też jakość hd oglądam sam online na telewizorze 42cale led tv i jakość jest super ! stronka to.... xxx Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.