Skocz do zawartości

[Problem]Hamachi

pulo5

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie ale nie wiem gdzie mam to załozyc wiec zakladam tutaj. Mam problem z hamachi taki ze jesesmy na pokoju hamachi w 5 znajomych i chcemy grac w MC i ja z jednym z nich mam tunel posredni a z reszta bezposredni. OIn jest załozycielem serva i strasznie wolne połaczenie mam z nim. Czy to posrednie połaczenie jest wina ze mamy takie słabe połaczenie bo z innymi mam normalne. Czy ktos mogłby mi pomoc jak zrobic by miec z nim bezposredni.

To co juz robilsmy to wyłaczanie firewalla reinstalacje zmiany nickow instalacje starszych wersji hamachi. Jak ktos by mial jakis pomysł to prosze o szybka odpowiedz błagam

Niestety, nic na to nie poradzicie, poprostu twój znajomy, ma słabszy internet, i dlatego macie ściny (lagi) więc, nie wiem zabardzo, ale niech sobię zrobi, test szybkości internetu, ten twój znajomy i niech potem zobaczy ile ciągnie, jeśli mało, to jest tego przyczyna i nic nie będzie można zrobić.

A więc, nic nie zdziałacie, możliwość zmiany internetu, bądz routera :P

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Hamachi   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...