pulo5 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wybaczcie ale nie wiem gdzie mam to załozyc wiec zakladam tutaj. Mam problem z hamachi taki ze jesesmy na pokoju hamachi w 5 znajomych i chcemy grac w MC i ja z jednym z nich mam tunel posredni a z reszta bezposredni. OIn jest załozycielem serva i strasznie wolne połaczenie mam z nim. Czy to posrednie połaczenie jest wina ze mamy takie słabe połaczenie bo z innymi mam normalne. Czy ktos mogłby mi pomoc jak zrobic by miec z nim bezposredni. To co juz robilsmy to wyłaczanie firewalla reinstalacje zmiany nickow instalacje starszych wersji hamachi. Jak ktos by mial jakis pomysł to prosze o szybka odpowiedz błagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niestety, nic na to nie poradzicie, poprostu twój znajomy, ma słabszy internet, i dlatego macie ściny (lagi) więc, nie wiem zabardzo, ale niech sobię zrobi, test szybkości internetu, ten twój znajomy i niech potem zobaczy ile ciągnie, jeśli mało, to jest tego przyczyna i nic nie będzie można zrobić. A więc, nic nie zdziałacie, możliwość zmiany internetu, bądz routera :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.