szustka124 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Zainstalowalem plugin mobarena. Wchodze, wybieram klase, klikam na blok i wywala mnie z serwera i pisze takie cos: Banned for life! No, but stop trying to cheat in MobArena! Jak to naprawić? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podaj konfigurację MobAreny. ;-) Możliwe, że coś źle ustawiłeś. Dodatkowo podaj wersję pluginu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustka124 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podaj konfigurację MobAreny. ;-) Możliwe, że coś źle ustawiłeś. Dodatkowo podaj wersję pluginu. Pozdrawiam. Ja nic nie ustawaiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Piszesz ze poustawiałeś klasy itd, a teraz że nic nie ustawiłeś. Tak marginesemmile masz lat? Podaj tą wersje pluginu Wersje bukkitu Oraz config w code Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.