Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam kupiłem kiedyś grę Assassin creed Brotherhood i jest taki problem ze kiedyś nie było uplay i nie zarejestrowałem gry kiedyś kolega pożyczył grę i załozył konto zeby grać online no i w tym problem bo teraz mi wyskakuje błąd że kod jest aktywowany na innym konie uplay a ja nie pamiętam loginu ani hasła co zrobić ? Dodam iż gre kupiłem pare lat temu jak ona wyszła to było kilka miesięcy przed AC rewelations Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeśli znasz E-MAIL, to musisz na niego wysłać, i tam ci się pokaże login i hasło do zmiany. Musisz poprostu wejść na konto kolegi, bo tam jest aktywowany kod, i może on być tylko na JEDNYM KONCIE AKTYWOWANY ! A więc poprzez E-MAIL, lub poprostu zapytaj kolege o pasy do konta jego, jeśli ma nadal tam Assasina Pozdrawiam, jeśli nadal będą pytania pisz w odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers1000 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak tyle że to było kilka lat temu i nie wiem czy ma gdzieś to hasło E-Mail nie pamiętam jeszcze jego zapytam moze ma gdzieś zapisany :/ A pytanie gdybym pobrał AC brother hood z internetu to by było piractwo skoro mam go w domu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przez platforme Ubisoft, lub inną, to nie jest piractwo, kupiłeś grę, więc dałeś za nią pieniądze, lecz nie masz jej jeszcze w swojej kolekcjii, więc pozwalam pobierać pliki, oczywiście, ze strony Ubisoftu lub innej platformy do gier Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algus Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Kod mozna aktywowac tylko 1 raz wiec graj z konta kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.