Skocz do zawartości

[Problem] Ubisoft

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kupiłem kiedyś grę Assassin creed Brotherhood i jest taki problem ze kiedyś nie było uplay i nie zarejestrowałem gry

kiedyś kolega pożyczył grę i załozył konto zeby grać online no i w tym problem bo teraz mi wyskakuje błąd że kod jest aktywowany na innym konie uplay :( a ja nie pamiętam loginu ani hasła

co zrobić ?

Dodam iż gre kupiłem pare lat temu jak ona wyszła to było kilka miesięcy przed AC rewelations

Jeśli znasz E-MAIL, to musisz na niego wysłać, i tam ci się pokaże login i hasło do zmiany.

Musisz poprostu wejść na konto kolegi, bo tam jest aktywowany kod, i może on być tylko na JEDNYM KONCIE AKTYWOWANY !

A więc poprzez E-MAIL, lub poprostu zapytaj kolege o pasy do konta jego, jeśli ma nadal tam Assasina :)

Pozdrawiam, jeśli nadal będą pytania pisz w odp.

Przez platforme Ubisoft, lub inną, to nie jest piractwo, kupiłeś grę, więc dałeś za nią pieniądze, lecz nie masz jej jeszcze w swojej kolekcjii, więc pozwalam pobierać pliki, oczywiście, ze strony Ubisoftu lub innej platformy do gier :)

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Ubisoft   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...