FoxRox Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka. Moja koleżanka postanowiła zakupić sobie Battlefield 3. Przy rejestracji podała datę urodzenia nie wyższą niż 18 lat, przez co nie może grać na multi. Co trzeba uczynić w takiej sytuacji? Pozdrawiam. @edit: Sorki za literówkę w tytule Wszystko trzeba od nowa... Odnośnik do komentarza
GM4L_Katol Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ustawienia konta na ea. Jak nie to support only. Odnośnik do komentarza
Pelikan256 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mialem taki sam problem. Pojechalem do siedziby u mnie to bylo w warszawie. W EA wymienili mi na nowa Odnośnik do komentarza
lays997 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Słuchaj ich to będziesz w zime w sandałach chodził wystarczy napisać maila do ea oni ci wyślą nowy cd-key, jechać do siedziby? weź się walnij w łeb człeku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.