Negr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam mam kilka pytań odnośnie rcon. Pierwsze gdzie znaleźć port i hasło rcon lub jak to ustalić? Jak sprawdzić ustawienia firewall'a? Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich4S Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odpuść sobie rCon. Jest tak niebezpieczne, że za jego pomocą można się bez problemów włamać na maszynę i przejąć nad nią kontrole. Albo query, albo plugin. Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wszystko ustawiasz z tego co pamiętam w server.proporties. Popieram kolegę wyżej, że jest to dość niebezpieczne. ;-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to mi potrzebne do SmsShop. Ustawiłem wszystko ale i tak nie mogę się połączyć. Jeden pan mi powiedział że warto odblokować firewall'a. Jak to zrobić? @edit Mam hosting ownserver.pl Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odblokować firewalla na dedyku? Jeżeli chcesz, aby przy lekkim ataku DDoS serwer Ci padł, to odblokowuj... ;> SMS-SHOP przez RCON, to naprawdę zły pomysł, ale jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Query, itd znajdziesz w Server.propotiels, jeżeli tak go nie znajdziesz to musisz dopisać linijka. Serwer zazwyczaj generuje je automatycznie. Zależy od hostingu, firewalle zależy, czy masz vps czy dedykowany serwer Up nie nabijac postów, osmieszajac sie, a jak inaczej można zrobic bez rcon? Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam server z ownserver.pl/chyba dedyk. Czyli można zmienic czy nie? Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 znajdz sobie inny sms shop co nie jest potrzebny rcon bo fatwo sie wlamac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich4S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Polecam websend, lub phpsend. A co do firewalla, to może jestem w błędzie, ale da się odblokować poszczególne porty na to połączenie. Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.