Skocz do zawartości

[Pytanie]Kilka pytanek dot. TS'a

Vertisan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dopiero zaczynam zabawe z administracją TS. Szybko się ucze ale mam kilka pytań:

1) Jak zrobić "Strefe tymczasową"? (tzn. że każdy może zakładać tam pokoje ale tylko w trybie 'Temporary')

2) Wiem jak zrobić range "Zbanowany", ale jak zrobić żeby tylko ludzi z tą rangą przenosiło do danego pokoju, np. "Jail" po zalogowaniu na TS'a?

3) Jak zrobić żeby wszystkich z rangą "Nowy" (czyli tych którzy nie są zarejestrowani) automatycznie przenosiło do pokoju "Rejestracja rang"?

Narazie to tyle, daje + za odpowiedzi :)

1. premission --> wybierasz range ktora moze zakldac kanaly tymczasowe odblokowujesz sobie te opcje "create temporary channel " i moze zakladc

a co do strefy to robisz na samymdole np takie 3 kanaly

[cspacer2345]___

[cspacer2345]Strefa tymczasowa

[cspacer2342345]___

I pod ta strefa bd zakladane kanaly na samym dole

co do pytania 2/3 to potrzeba bota .

1377774857-U369478.png

1. premission --> wybierasz range ktora moze zakldac kanaly tymczasowe odblokowujesz sobie te opcje "create temporary channel " i moze zakladc

a co do strefy to robisz na samymdole np takie 3 kanaly

[cspacer2345]___

[cspacer2345]Strefa tymczasowa

[cspacer2342345]___

I pod ta strefa bd zakladane kanaly na samym dole

co do pytania 2/3 to potrzeba bota .

Co do 2 to słyszałem że coś tam w komendach sie robi i przenosi ale nie wiem jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Kilka pytanek dot. TS'a   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...