Vertisan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam! Dopiero zaczynam zabawe z administracją TS. Szybko się ucze ale mam kilka pytań: 1) Jak zrobić "Strefe tymczasową"? (tzn. że każdy może zakładać tam pokoje ale tylko w trybie 'Temporary') 2) Wiem jak zrobić range "Zbanowany", ale jak zrobić żeby tylko ludzi z tą rangą przenosiło do danego pokoju, np. "Jail" po zalogowaniu na TS'a? 3) Jak zrobić żeby wszystkich z rangą "Nowy" (czyli tych którzy nie są zarejestrowani) automatycznie przenosiło do pokoju "Rejestracja rang"? Narazie to tyle, daje + za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
BlueDej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. premission --> wybierasz range ktora moze zakldac kanaly tymczasowe odblokowujesz sobie te opcje "create temporary channel " i moze zakladc a co do strefy to robisz na samymdole np takie 3 kanaly [cspacer2345]___ [cspacer2345]Strefa tymczasowa [cspacer2342345]___ I pod ta strefa bd zakladane kanaly na samym dole co do pytania 2/3 to potrzeba bota . Odnośnik do komentarza
Vertisan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. premission --> wybierasz range ktora moze zakldac kanaly tymczasowe odblokowujesz sobie te opcje "create temporary channel " i moze zakladc a co do strefy to robisz na samymdole np takie 3 kanaly [cspacer2345]___ [cspacer2345]Strefa tymczasowa [cspacer2342345]___ I pod ta strefa bd zakladane kanaly na samym dole co do pytania 2/3 to potrzeba bota . Co do 2 to słyszałem że coś tam w komendach sie robi i przenosi ale nie wiem jak Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.