Avelo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam mam takie pytanie, jaki muszę wykupić dedykt pod tworzenie i testowanie serwera ? (wystraczy mi żeby mogło wejsc 5 osob max) i jaka jest opłata za miesiąc ? Jak by któs mogł podać link do takiego hosta z góry th Odnośnik do komentarza
ArcyKox Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 hmmm.. mi sie wydaje, ze wystarczy taki najtanszy za ok. 30zl :p Odnośnik do komentarza
Mateo193 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poco dedyk, kup VPS. na exone masz za parę zł + rabat za polubienie na faceboku. Pomogłem daj Lubię To! Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 VPS będzie najlepszym rozwiązaniem jeżeli chcesz tylko na tak drobną ilość osób. Jezeli będziesz chciał koniecznie mocnego dedyka to polecam te z hosteam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.